Grejjar med bloggen!

                                            Datum: 2007-08-24 Tid: 18:00:57 Kategori: Blandat
Nu har jag ju faktiskt haft den här bloggen ganska länge. En vecka eller så haha. Men något som stör mig är att inte veta hur man gör en egen fin design. Det finns ju olika designer att välja emellan redan, men de är ju ganska tråkiga faktiskt. Det står att man kan redigera och ändra, men fattar jag något av det?? Nej! Smart som jag var skickade jag ett litet lajv på lunar om att jag behövde hjälp hehe. Och då var det en jättesnäll tjej som svarade på det och visade mig hur man kunde ändra och dona. Tack så hemskt mycket Sofia! Jättesnällt! =)

Har inte ändrat särskilt mycket än, men det kan nog bero på att jag rätt fantasilös just nu. Hittade en liten blomma jag tänkte ha som bakgrund istället för trista ränder. De får duga ett tag!

Idag är det jätte varmt ute och fint väder! Tyvärr får jag väl säga haha. Precis nu när jag fått min nya jacka så kommer värmen, det var ju skit. Men det är ju ändå skönt att det är fint väder!!

Nu ska jag ut i solen och mata min kanin bland annat! Men ha en trevlig kväll alla människor där ute! Kramar ♣
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: