Kort skoldag

                                            Datum: 2007-08-27 Tid: 15:15:27 Kategori: Blandat
image86Hej på er! Jag har precis kommit hem från skolan, hade både sovmorgon och fick sluta tidigt. Slutade 13:10, helt perfekt. Idag hade jag idrott för första gången, men det var inte speciellt jobbigt direkt, vi fick skriva hehe. Det vi skulle skriva om var ANT. Alkohol, narkotika, tobak. Hmm, vad kan man egentligen säga om det? I vilket fall som helst så skrev jag en A4 sida om det. Vi fick även reda på, att för att kunna få ett MVG i idrott behöver man verkligen inte kunna springa snabbt och mycket, utan det gäller att vara smart bara. Haha jag vet inte vad jag tycker om det, jag har alltid varit mer snabb än smart, men vi får väl se hur det går.

Idrotten var den första lektionen, men redan efter det så hade vi lunch. Lunchen bestod idag utav pizza, inte så god precis, men den dög. Det finns värre!

Hade på mig mitt löshår idag för första gången i skolan. Jag ägnade nästan 30 minuter hemma åt att få det på plats, fyfan vad krångligt det är! Fint blev det inte heller haha, så jag satte upp allt hår i 2 tofsar som ni ser här på bilden.

Jag har engelska läxa tills i morgon, jag ska läsa ett litet stycke ur en bok och sedan berätta vad den handlade om för en kamrat haha =) Vi får väl se hur det blir med det, engelska är inte mitt starkaste ämne tyvärr, även om det är rätt kul...


image87
Så häääääääääär mycket gillar Emelie att vara med på bild =) <3
Olofs
arm syns lite. =)



image88
Hehe Lollo i sitt rätta jag! Alltid håller hon på med sitt hår ;) <3
Johanna i bakgrunden också =)<3

En blick från dig som får mej att falla åh Gud... jag tror jag är kär !
1 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie

HAHAHAHAHA. men knas jag ser uut :D <3

2007-08-27 l 18:00:36
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: