Vilken fuckad dag!

                                            Datum: 2007-08-29 Tid: 14:58:54 Kategori: Blandat
Fan. Det är det lämpligaste ordet jag kan börja den här dagen med. I morses, precis när jag satt mig på cykeln och skulle cykla till bussen, så kom jag på att jag glömt ta min medicin. Men jag orkade inte cykla tillbaka, så det fick bli att ta den senare istället. När jag äntligen kommit till busshållsplatsen så kom jag även på att jag glömt mitt ena örhänge hemma, med andra ord hade jag bara ett i nu. Jaja, det kanske var fult, men jag har ju ändå hår som döljer, då det var ingen större fara. När jag sedan kom till skolan så slog det mig! SHIT! Nyckeln till skåpet! Då hade jag glömt den också...IGEN. Jag glömde den förra veckan också! Hur apdålig får man egentligen vara? Aja det finns inga gränser antar jag.

Första lektionen idag var matte. Vi jobbar i ett sjuhelvete tempo vill jag mena! Vi går igenom nya saker varje dag. Det fick vi reda på idag....För att vi ska hinna med alla 63 avsnitt i boken så måste vi börja med ett nytt kapitel varje dag. Hur ska det här sluta? Enligt mig kommer det sluta mycket bra. Jag kommer nog vara död inom 3 år, och kan då lugnt vila i min grav hehe. Det blir alla tiders det! Nu gäller det bara att jobba ihjäl sig så att min önskan slår in, men det blir nog inte så svårt.

Det enda positiva idag var när min spanskalärare kom och berättade för mig att det inte var någon spanska idag! JA! Då slutar jag 14:00 istället för 15:20. Kanon ju!
 
Just nu finns det väldigt många saker som jag älskar, men samtidigt hatar över allt annat!

Skolan. Ush! Läxor hela tiden, man måste gå upp tidigt och man kommer hem sent. Det enda positiva med den är att man lär sig nya saker. Fast jag tror INTE att jag kommer få någon användning av det senare. Just nu ska jag lära mig vad en massa olika alger heter, även på latin! Helt seriöst så tror jag inte att jag kommer vilja jobba med alger senare i mitt liv...
♦ Bra låtar. Man hör en ny låt och tänker: Fyfan vilken skön låt! Och så måste man lyssna på den hela tiden. Men vad händer? Jo, man tröttnar! Tröttnar jävligt grovt till och med. Men sen går man där och har låtarna på hjärnan och sjunger dem hela tiden. Jobbigt!
♦ Jag gillar inte Dig heller. Kan du inte bara försvinna ur mitt liv och aldrig någonsin höra av dig igen? Gud, det skulle vara underbart! Slippa gå runt och tänka på dig hela tiden...fan va bra jag skulle ha det. Och du med för den delen. Då kan du göra allt det du tjatar om hela tiden. Perfekt för helvete!

image94
Haha var bara tvungen att lägga ut denna vidriga bild! Det är Maries lunch faktiskt. En bit kyckling
på en macka. Ser ruskigt äckligt ut =) Det var riktigt kul att titta på när hon "åt" hehe =)
1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

vadå vidrig? ;P

2007-08-29 l 22:05:02
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: