Annandagen

                                            Datum: 2007-12-26 Tid: 21:22:42 Kategori: Blandat
God kväll =)

Jönköping nu då. Idag har det inte hänt överdrivet mycket, men dagen har inte varit så stillsam heller. Den började med en hemsk dröm. Jag kan inte kalla det en mardröm precis, men drömmer man om att folk tar självmord så är den väl inte så positiv i alla fall? Haha, det var ett gäng folk i en liten stad. (Påminde mycket som Saw-filmerna) som behövde bevisa att de verkligen ville leva, genom att begå självmord. Om de, t ex höll en kniv mot strupen, men inte vågade sticka in den, så såg de en hemsk bild framför sig. Exempelvis så kanske deras bror precis skulle halshuggas. Alltså, för att brodern inte skulle halshuggas så behövde personen i fråga dö! Okej, scary, jag fattar ingenting. Så känn er inte dumma om inte ni fattar heller. ;P

Jaja, gick upp runt 11 idag. Sebastian sov hos mig! Vi gjorde inte mycket mer än åt frukost innan vi (min familj) åkte till Karlsborg. Där hälsade vi på min farmor. Min faster och hennes kille var där också. Vi åt och åt och åt och...åt?! Fyfaaaan vad vi vräkte i oss! Först var det hasselbackspotatis med fläskfilé. Lite senare, till efterrätt så blev glass med marränger och hallon. Efter det så spelade vi allihop ett spel; Med andra ord. Adam fick det i juklapp. Först körde vi 4 3 lag med 2 pers i varje. Sedan 2 lag med 3 pers i varje, avancerat va ;) Första gången vann jag, då var jag med Sebastian. Ett roligt spel faktiskt! =) Testa det!

Efter ytteligare en fika så åkte vi hem. Proppmätta och trötta som satan! Jag städade på mitt rum, bäddade sängen, matade Sixten och Ella, sedan åkte vi hem till Sebbe.
Här har vi än så länge spelat GH (guitar hero;P) och ätit på Mc Donalds! Gottit! =)

Nu ska vi nog snart spela igen! =) Ha det fina fisken everyone!

 Bey! =)   (det ska vara "bey" jag har inte stavat fel.) ;P
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: