Äntlingen hemma!

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 16:42:46 Kategori: Blandat
Hej på er :)

Förut var det Luciafirande i skolan. Då kom det en massa små knattar och sjöng för oss. Modigt, kanske vissa tycker, men helt ärligt är det ju när man är liten som man är som modigast! Är det inte så? Så kan jag känna i alla fall. Jag stod ofta på scen när jag var mellan 5-10 år. (Det var ju med skolan då såklart) Man sjöng inför föräldrarna och släktingarna och visade sig i konstiga dräkter, sådant skulle jag ALDRIG våga göra nu. Men man tänker ju inte riktigt så när man är liten.

Hur som helst, så var de riktigt söta, allihop! De var inte mer än 7 år gamla och man såg hur alla hade börjat tappa sina mjölktänder, haha tur att man har tappat alla nu. ;) Det fanns en liten kille, ganska långt och blont hår, Carin trodde att han skulle bli jättesnygg när han blev äldre eftersom han var så söt nu. Men faktiskt, så brukar det vara tvärtom. Sådana som jag tyckte var jättesöta när de va små, har bara blivit fulare nu, och tvärtom! :S Sånt är livet! ;) Undrar om jag har blivit fulare eller snyggare än när jag var 7. :P

I ena kanten stod en liten kines hehe. Han var jätterolig, han sjöng fel hela tiden haha. Och högt dessutom! Om de andra sjöng: "Santa Lucia", så började han högljutt att sjunga: "Hej tomtegubbar ...". Sen i slutet av en sång sa han högt: FIIIS. HAHA, usch så pinsamt det var..för MIG. Jag satt längst fram, och jag kunde ju inte gärna sitta där och garva åt de små. Det hade ju varit elakt.

Gjorde inte provet idag heller...:P Ska göra det i morgon, ska fasen plugga hela kvällen/natten, så ag kan det här! Har ju haft hur lång tid som helst på mig att öva, men jag har varken tid eller ork...:P

NU, till det som jag EGENTLIGEN skulle säga som jag tänkt på enda sedan jag satt i bussen påväg hem från skolan. (Shit vilken lång mening btw) Det gäller pojkvänner/flickvänner. Endel som är singlar säger ju ibland: Det är lugnt att jag är singel, jag har ändå inte tid för någon pojk/flickvän just nu. Men alltså, vadå ha tid??? Om man verkligen älskar någon är det klart att man har TID för den personen. Annars är det ju något som är knäppt. Visst, det finns ju saker som man kanske måste sätta före sin pojk/flickvän ibland, men det är klart att det hinns med ändå. Eller varför inte, göra de sakerna tillsammans om man nu har ett så hektiskt schema?? Det tycker i alla fall jag!


*****************************************************************
2 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

Åhh xD hahah!! du sa ju att du tyckte att jag var jättegullig när jag var liten :P :P :P

2007-12-14 l 00:51:07
  Melinda

haha ojdå xD Piiinsamt!

2007-12-14 l 21:32:22
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: