E.M.D

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 17:15:49 Kategori: Blandat
Haha, har ni hört eller? Danny, Erik och Mattias (från IDOL) ska bilda ett band! Fasen vad roligt. x)

image309
(OMG vad lik Erik är Robbie Williams:O)

De tre gamla Idolerna Erik, Mattias och Danny bildar gruppen E.M.D.
- Vi har sjukt roligt tillsammans. Jag tror det här kan bli riktigt stort, säger Mattias. Danny och Erik har redan släppt soloskivor. Det var under en gemensam signeringsturné som planerna på en grupp började smidas.
 - Jag träffade Danny redan vid Idolaudition, via en gemensam kompis, och tydligen höll han och Erik mig under uppsikt under kvalet. När de lade fram idén tyckte jag det lät väldigt roligt, berättar Mattias. Den 19 december släpps debutsingeln All For Love, Sting, Bryan Adams och Rod Stewart gamla soundtrack till De tre musketörerna. Debutalbum planeras komma till våren.
 - Det är inte det klassiska boy band-tänket. Men vi ska ju göra kommersiell pop, det ska inte stickas under stol med. Men det ska bli mogen pop. Mattias är inte orolig över att konkurrera med två andra flickfavoriter. - Vi är ju alla flickfavoriter, men vi ska nog inte konkurrera med varandra. Det visar sig att vi har samma hardcorefans, och de kommer att älska det här.
 - Vi ser det som en rolig grej under 2008. Vi är fortfarande tre individuella artister, men går det skitbra får vi ju se vad som händer. Vi funkar väldigt bra ihop både musikaliskt och personligt. Jag tror att det kan bli riktigt stort.


**********************************
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: