I morrn

                                            Datum: 2007-12-30 Tid: 21:04:42 Kategori: Blandat
är det NYÅRSAFTON! Och i övermorgon är det år 2008! Jag kan knappt inte fatta det! Jag undrar om det kommer bli ett bra år, ingen aning faktiskt. År 2007 har väl varit, sådär. Det har dugit i krig. :P Haha =) Nejdå, det är många bra saker som hänt i år. För 1 år sedan var jag i Örebro och firade, detta året ska jag vara hemma. Skönt. =)
På bara några månader har jag bland annat lära känna Emelie och Anton, några som jag tycker väldigt mycket om! Jag och Emelie började i samma klass på Fågelvik, natur. ^^ Den klassen var helt underbar! Okej, första gången jag såg den tänkte jag, ÅNEJ, vad har jag gjort?! Men, när man lärde känna alla så märktes det vilken snäll och härlig klass det var! =)

Men, jag och Emelie stod inte ut med all matte (bland annat) så vi bytte till...meeeedia! Haha, underbart. Förlåt, men det är nog den SÄMSTA klassen i hela världen. Där gick vi i...kanske 2 veckor, MAX. Bytte igen, till IT. Vilket place eller!! En underbar skola, underbara människor och snälla lärare. Och en egen dator! <3 Där trivs jag som fisken i vattnet kan jag lova er! Tack Emelie, som gav det som förslag! =)

Anton träffade jag genom IT. Han gick redan där, i klass IT1a, där jag sedan kom att börja! Bästa klassen fan! =) Helt ärligt! Vi är, hmm, 5 tjejer och..över 25 killar, haha underbart! =) Förlåt om jag skriver lite hackigt, men jag är trött som ett jävla arsle! =D

Och, jag suuuuger på Guitar Hero idag! Fuck, =( Jag vill att det ska gå bra, men mina fingrar orkar helt enkelt inte med. Sebastian vill få mig att gilla, förlåt, ÄLSKA,  OC! Jag har aldrig sett ett enda avsnitt av den serien eftersom den gick samtidigt som Lost, men nu har jga sett 3 avsnitt. Alltså, det är inte världens sämsta serie direkt, men inget slår mitt älskade LOST! Haha, men det är bättre än vad jag trodde, ;)

Ha det! =)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: