Inte länge kvar nu

                                            Datum: 2007-12-12 Tid: 09:53:56 Kategori: Blandat
Halloj :)

Nu är det inte länge kvar hörrni! Den 2 bär det av, till Kanarieöarna! Jag och mamma snackade om det i bilen i morses. Hon sa att jag skulle packa med mig badkläder, shorts och sådana där ganska tunna tunikor. Själv föreslog jag handdukar, men det behövdes tydligen inte. Det finns redan på hotellet.
Det är första gången jag åker på något sånt här faktiskt. Har aldrig åkt till något hotell där allting ingår, dvs mat dygnet runt! Haha, fasen vad jag kommer käka! Gratis dricka, gratis glass, ALLT är gratis! Kan det bli mer underbart än så? Hoppas bara att det är varmt där. En gång var mormor och morfar där och då var det endast 13 grader. Mysigt....inte! Jag vill i alla fall bli brun, det är mitt mål med den här resan haha. Lite fin färg såhär i vinterrusket! =)

Mormor och morfar åker ner redan på juldagen, medan vi andra åker den 2 januari. Vi är den en vecka och kommer hem den 8 igen. Lagom tycker jag, annars börjar man ju längta hem. JUSTDE, jag måste ansöka om ledighet ju!

Hejsvejs! :)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: