Matte B

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 12:17:29 Kategori: Blandat
Usch, snart börjar vi med matte B. Hur FAN ska man klara av det? Jag är ju ungefär den sämsta på den här jorden på matematik, så jag vet ju att det kommer sluta med..självmord. ^^ I alla fall, matteläraren kom nyss fram och sa hur jag låg till. Jag har gjort 3 prov den här terminen + den nationella förra veckan.(Andra delen är i morgon) Jag har fått VG på 2 av dem, och om jag klarar G på nationella och VG på något annat CP-prov KAN jag få VG i slutbetyg. Hmmm...tror inte det, men kan ju hoppas! Det vore ju faktiskt skojj^^

Justde, i morses när jag åkte med mamma till skolan så berättade hon att en gammal gubbe på min gata tagit självmord. Han hade skjutit sig själv i garaget, snacka om illa. Jag tycker synd om hans fru, båda var gamla. Runt 80 år. Fan, det var väl onödigt att ta självmord nu, han skulle ju ändå snart dö ju. Jag och mamma kom fram till att det är bara egotrippade människor som tar självmord. De tänker ingenting alls på de som är runt omkring dem, stackars gubbens fru t ex. Hon måste ju fått en sådan fruktansvärd shock av allt blod så det är inte sant! Hemskt tycker jag att det är. Usch, jag är arg på den där gamla gubben. Jävla ego, han förtjänar inte att dö. (Haha fast i och för sig så kan det ju hänt något dumt, men tänkte han inte på att han ändå kommer dö snart xD)

Aja, nu måste jag jobba! Pusshejs <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: