Nu är julen slut..

                                            Datum: 2007-12-24 Tid: 22:04:55 Kategori: Blandat
nästan i alla fall. Å ena sidan känns det rätt skönt att det är över nu. Allt julstök och alla julklappar man måste köpa m.m. Fast å andra sidan så är det tråkigt att det är slut. Själva stämningen är ju egentligen innan julafton, tycker jag i alla fall. Nu går man ju bara och längtar efter sommaren och värmen. Jag behöver i alla fall inte vänta särskilt länge, som tur är. Utan kan skippa den första, tråkiga, mörka veckan i januari. HOPPAS bara att det är bra väder där nere vid Afrika. :P Tar ca 5 timmar att flyga dit, då måste jag underhålla mig med något. Kanske en godispåse och en bra tidning skulle sitta fint!

Det pinsamma vore ju att komma tillbaka till skolan sen, och ingen ser att man har varit utomlands! Så kommer det säkert att bli, tyvärr. "/ Men, jag ska göra mitt bästa för att få så mycket färg som möjligt!
Kom alldeles nyss hem från mormor & morfar. Helt ärligt, så blir jularna där tråkigare och tråkigare. Kanske kan bero på att det blir mindre julklappar. :P Men, jag fick i alla fall 3 st där. 100 kr (av mormor & morfar) en keps ( av moster) och en T-shirt från Gina Tricot (av min andra moster). Är nöjd faktiskt, fina grejjer! Tyvärr var T-shirten lite trång..PINSAMT med tanke på vilken storlek den var. MEN, jag tänker fanimej inte byta den! Då är det bättre att ha som mål att komma i den! Haha, det ska jag göra, för den är snygg! =)

Få se nu, har alltså 1600 kr (i kontanter) som jag kan shoppa upp nu på mellandagsrean. Sedan har jag 600 kr i presentkort på Gina Tricot. DÄR, ska jag köpa mig ett par stuprörsjeans hade jag tänkt mig. Har inga, men vill ha!

Bikini är inget jag behöver oroa mig för i alla fall. Köpte 2 st till att ha i somras, men endast 1 blev använd, 1 gång. Haha, seriöst, jag badade bara 1 ynka gång. Det ska det bli ändrig på i år hoppas jag! Jo, det blir det nog. Om det inte är väder i Sverige för att bada, så drar jag till Spanien IGEN. HAHAHA, underbart!

Usch, vad jag skriver hörrni! Men, ni behöver inte läsa haha. Antar att ni inte har gjort det heller. Men, det här skriver jag som en dagbok. Brukar faktiskt gå tillbaka och titta vad jag har gjort. Kan vara bra att ha, glömmer lätt bort datumen.

Nu ska jag sluta skriva i alla fall, haha. Sitter och lyssnar på Hellogoodbye - Here in your arms. Älskar den låten, har gjort enda sedan första gången jag hörde den. Det var i bilen påväg hem från sommarjobbet. Dvs i juni detta året. Herregud, snart är det år 2008. I can't believe it!

Haha, ojdå! Hejsvejs! =)
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: