Nyårslöfte

                                            Datum: 2007-12-18 Tid: 18:17:48 Kategori: Blandat
Hej igen. =)

Varning,
nu kommer ett långt jäkla inlägg här, för jag har absolut INGENTING att göra. Duschade precis, satt där på golvet och bara sköljde av mig en lång stund. Ju varmare vatten jag hade, detso mer började jag frysa. Så tillslut blev det riktigt varmt kan jag lova.
I morgon är det julavslutning. Den håller på i 2 timmar, på Stadsteatern i Skövde. Känns nästan lite ovärt att åka dit eftersom det håller på så pass kort tid, men jag tror jag pallrar mig iväg i alla fall. Jag får ta 8-bussen dit, hem vet jag inte än. Men så tidigt som möjligt förhoppningsvis!

Nu är det inte lång tid kvar på det här året. 2008 närmar sig med stora steg. Jag har en obehaglig känsla av att det året inte kommer vara bra. Det känns som om någon jag känner kommer...dö?! Inte alls roligt. Har verkligen inga förhoppningar om det året. Visst, jag ska till Spanien och Sälen (Om nu inte pappa och dem ställer in den resan, vilket jag INTE hoppas! Det är det jag ser mest fram imot för tusan!) Men på något sätt känns det som ett läskigt, ovärt år. Jag fyller 17, inte en jätteviktigt ålder direkt. Det ända positiva med det är ju att nästa gång blir man 18. Herregud, jag kan inte fatta. Jag är liksom, snart 18. Det är ju jättegammalt! Jag får ju, ta körkort! :O

För något år sedan hade jag ett nyårslöfte, det var att inte dricka läsk. Det gjorde jag inte heller! Bra jobbat av mig om jag får säga det själv. Men det är inte ALLS lika svårt att hålla upp med det, jämfört med exempelvis godis. Godis går ju bara inte, tyvärr. "/  Ärligt, det var lite tråkigt att inte dricka det, fick ta juice eller saft hela tiden istället. Speciellt jobbigt var det när familjen var i Spanien den sommaren. Men som sagt, det gick. Allting går, helt enkelt!

Jag har inte planerat något speciellt nyårslöfte det kommande året faktiskt. (Emelie, jag VET att jag skriver "faktiskt" hela tiden, men det är ett underbart ord! haha) Enligt ett test på internet ska jag väga 46 kg (om man tänker på hur lite jag tränar och hur kort jag är) så jag ska väl försöka att komma ner i det. Men det känns väldigt lite, det gör det. Jag kommer ju inte synas. x)

Just nu lyssnar jag på en riktigt gammal låt. White Flag av Dido. Erkänn att den är rätt gammal? Eller minns jag fel? Nåja, låtar blir faktiskt bättre om man inte har hört dem på ett tag! Btw, jag älskar  80-talslåtar! I know att jag inte är den ända som gör det, för de e riktigt bra. Discomusik för övrigt är härlig! Haha, jösses vad jag snackar här. Borde kaske gå ner och se om det finns något att käka. Börjar bli lite sugen på något. Hoppas mamma lagar något gottit! =)

Pusshej! <3

P.S. Datorn stänger nog snart av sig för batteriet är slut vilken sekund som helst:P D.S.
2 kommentarer                                                                                                                    
  Anton

Vilken viktsida var det?

2007-12-18 l 23:17:58
Blogg/hemsida: http://indiesponge.blogg.se
  Melinda

haha, de var typ, msn.se/halsa

do it ;)

2007-12-19 l 13:34:51
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: