Promenad!

                                            Datum: 2007-12-10 Tid: 20:21:03 Kategori: Systrarna Olsen
God kväll =)

Äntligen var måndagen över (nästan i alla fall). Jag tycker det kan vara en rätt jobbig dag, det är så fruktansvärt långt till helgen, usch det är tråkigt. Jag var nyss ute och gick en promenad tillsammans med min mamma. Nyttigt värre, hehe fast det var faktiskt det nyttigaste jag har gjort idag. Ska nog använda vibratone lite innan jag somnar sen också, hoppas den fungerar! Jag MÅSTE sluta äta godis någon gång! Haha det går ju aldrig. Fast december är nog itne den lättaste månaden att hålla upp med godis direkt...Jag får väl vänta tills januari helt enkelt...eller inte! Haha, jag måste ju ha drömkroppen när jag ska till Kanarieöarna. Då duger inga fettiga lår eller hängig mage! Blääää, usch vad äckligt! (Som jag haft alla andra år :P)

image296


Alla klagar på att det är J*VLIGT mycket att göra i skolan just nu, men det tycker inte jag. Fast jag har ju aldrig panik över något typ, så det är ju inte så konstigt då. Vad har vi att göra egentligen...?

♦ Engelska (redovisa inför klassen) tills onsdag
♦ Nationellt matteprov i morgon
♦ TMS tills på fredag (kritisera en annan grupps tidning, typ klar!)
♦ Porgramhanteringsprov (vet inte ens till vilken dag det är, kanske på torsdag, borde kanske plugga!)

Ja, det var väl ungefär det! Inget jag får panik över direkt. Fast i morgon..provet, jag vet ju redan att det kommer suga K*K, det gör det alltid! Haha, jag är ingen sådan som lär mig matte på en kväll heller, så det är ingen idé att plugga ihjäl sig! Jag vill inte få värsta hyperventilationerna för att jag pluggat ihjäl mig! Jag tar det lugnt och försiktigt, i minegna lilla takt. =) Det blir fantastiskt!




image297



Shit vilket ljust hår! För en gångs skull är jag faktiskt iiiiinte avundsjuk på henne. Dels tycker jag inte att det passar mig själv, och det passar inte henne heller! Hon ska ha sådär fint ljusbrunt som hon hade ett tag! Lite mörkare brunt går också bra, men inte vitt och inte svart! Typ, Gwen Stefani och Christina Aguilera ska ju ha sånt där hår! De passar faktiskt i det! =) Enligt mig då hehe :) Den hårfägen som MK har på bilden ovan tycker jag att hon passar i!









Pusshejs <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: