Ren bur

                                            Datum: 2007-12-13 Tid: 16:49:13 Kategori: Blandat
Städade just Sixtens bur. Det behövdes. Haha, jag har en speciell sak när det gäller städandet av hans bur. Jag brukar alltid fylla på med ganska mycket vatten när jag väl städar. När vattnet sedan börjar försvinna, då vet jag att det är dags att städa igen! För några timmar sedan hade han inte mycket vatten alls, men nu har han det igen. Underbart. Han är så söt, min lilla Sixten. I morgon har han namnsdag också, Grattis i förskott lilla vän! <3

FAKTISKT, så kan det ha varit IDAG som jag fick honom, fast för 6 år sedan då. Jag minns att det var i december någon gång i alla fall. Kan ju ha varit i morgon också. Aaaw, jag har verkligen tyckt om honom enda sedan första gången jag såg honom. Då var han i en bur som hade...ROSA lock! Buren stod på golvet i ett mörkt, ostädat rum långt ute på landet. Eftersom jag verkade så intresserad av honom, så frågade ägaren om jag ville ha honom. Hon tyckte ändå bara att han var tråkig som stod där och inte gjorde eller sa någonting. KLART SOM FAN att jag ville ha honom! Haha, redan dagen efter hämtade jag honom. Ett tag senare köpte jag en ny bur till honom, med blått lock. Haha, ;) Han är ju trots allt en kille...tror jag. :S Usch, jag skäms. Jag vet ju egentligen inte om det är en kille eller en tjej. Jag vet inte hur man kan ta reda på det heller. Får väl ta hem någon salamanderexpert! =) Det skulle vara grymt roligt att få reda på vad det är för en varelse jag haft i mitt rum i snart 6 år. ;)


**************
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: