Tisdag

                                            Datum: 2007-12-04 Tid: 10:32:07 Kategori: Blandat
God förmiddag på er, eller något. ^^

Sitter nu i skolan, hann inte skriva med om Sthlm-resan igår, för hela eftermiddagen var jag inne i stan med Cajsa och Marie. Vi köpte julklappar till varandra! Nu är jag typ 500 kr fattigare, illa!!

I alla fall, i söndags så var jag och Sebastian i Globen, Horse Show. Det var riktigt kul faktiskt, även om globen inte var riktigt så stor som jag hade trott. Haha, den var väl stor, men ändå inte! Aja, jag klagar ju ändå på allt hela tiden. :P
Det var både hoppnings och dressyr och fasen vad imponerad jag blir! Särskilt när jag ser dressyren. Liksom, hur gör man eller??? Hästen tar frambenen långt fram och hoppar på stället och saker, riktigt snyggt!
Klockan 14:00 skrev kändisarna autografer. Jag tog allas haha. Dvs, Gry Forsells, Rickard Herreys (stavning?) Linda Bengtzings m.m. Så nu har vi dem!

Tyvärr tävlade de inte förrän runt 21:30, och så länge ville inte vi stanna i Sthlm en söndag! Vi åkte hem runt 16:00, såg det på TV istället. ;P Men det gick ju lika bra det i och för sig. Något vi även såg på TV var den där fransmannen som körde med lösdressyr. Dvs, hästarna hade varken sadel eller träns. De följde efter honom ändå och gjorde som han sa. En gång hanterade han 5 hästar samtidigt! Alla 5 la sig ner och de såg helt döda ut! Otroligt! Haha, jag rös typ för att det var så duktigt av dem! Sen gjorde han volter över dem, la hästarnas framben på sina axlar, ååååh så vill jag också kunna göra. x)

MEne,,, aah annars ere bra.. (av Anton, som inte har något liv utan skriver i min blogg när jag inte ser)



0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: