Torsdag

                                            Datum: 2007-12-06 Tid: 17:41:35 Kategori: Blandat
Hej på er!

Idag är det torsdag, dvs det är snart helg! Härligt, jag längtar! I helgen ska jag bland annat åka till min gammelfarmor i östergötland. Hon bor i Vädestad närmare bestämt hehe. Hon fyllde år nu den 4, få se nu vad blev hon...hon är född 1919. Då måste hon väl ha blivit 88 år. Det är ju inte speciellt ungt, men inte så gammalt heller. Hon lever nog ett tag till! =) Hoppas det, hon är jätterolig hehe. =) + att man vill ju inte att ens släkt ska dö ut. :P

Har varit aptrött hela dagen! Började redan när jag vaknade hehe. Sen heeela den här långa, ganska tråkiga dagen. Inget speciellt hände i skolan, bara en massa lektioner. Fast...jag fick reda på mitt nationella prov jag gjorde igår. Hade 4 G-poäng. Haha, på en speciell fråga då. :P Fick väl sammanlagt då 8/1. Alltså 8 G-poäng och 1 VG-poäng. Underbart...inte. Usch, jag hatar matte. Är så extremt dålig på det! Fattar verkligen INGENTING. Sen har vi den andra delen också nästa vecka, på tisdag.

I morgon är det fredag, den 7. Med andra ord ska TMS-uppgiften vara klar och färdig. Haha, jag känner mig så fruktansvärt dålig, har knappt fattat vad det är vi ska göra. I morrn har jag även världens längsta rast när de andra har Grafisk kommunikation. Men jag och Charlotte kanske ska åka in till stan, vi får se. =)

Justde, gymmade i morses på gympan. Kan redan känna att en rejäl träningsvärk är påväg! Illa. Men jag får väl skylla mig själv, jag tränar ju aldrig. Dåligt, mycket dåligt av mig. Men nu ska jag i alla fall köra lite med min älskade Vibratone. Har endast använt den 2-3 gånger, men det blir fler! Har inte direkt känt att den hjälp så mycket, utan det enda jag märkt är att man får ont i magen, man kan inte äta, och hjärtat hoppar lite konstigt ibland. x) Igår på bussen kunde jag knappt andas på morgonen haha xD Det kändes skumt :S Men så ska det säker vara, annars kanske det är jag som är lite kängslig. Haha man vet ju aldrig.

Hör av mig senare kanske =) Pusshejs!

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: