Betyg

                                            Datum: 2007-11-30 Tid: 14:05:12 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag är ju så JÄKLA orolig för mina prov hela tiden, och nu är jag det IGEN!
Hade matteprov igår, gick piss! Fy vad svårt det var, fattade, helt ärligt, inte en enda fråga. Ekvationer och sådant är helt enkelt inte min grej! Men hade även Hälsa-prov igår (tillhörande idrotten) där jag fick VG. Underbart!
På mina 2 matteprov jag haft innan, har jag också haft VG, men tror inte att jag får det på detta. Matteläraren stoppade mig och Emelie nyss och undrade om vi ville veta hur det gått, men det ville vi inte! Hehe, man kan ju få ha en lugn helg innan kanske. Det känns nog bäst då! Om jag får reda på att jag fått IG nu, så tror jag inte jag njuter av helgen så speciellt mycket, tyvärr. Och det vill jag ju göra! =)

Fredag :D

                                            Datum: 2007-11-30 Tid: 13:56:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God middag på er!

Idag hade jag lite sovmorgon så jag gick inte upp förrän vid 07:00. Skönt! Igår var jag inte hemma förrän 20:30 på grund av en jäkla julkonsert som min bror skulle vara med på. Precis när jag stigit av bussen och skulle hem, så hör jag att en bil närmar sig och plötsligt hör jag någon ropa: Melinda!

Det var mamma...både hon, pappa och Adam satt i bilen för de var på väg till Park. Jag hoppade in i bilen och trodde att det snart skulle vara överstökat, men precis när vi satt oss på stolarna så sa mamma att det skulle hålla på i 2 hela timmar! AAAAH. Det var 21 nummer, Adam skulle spela på nr 20. Det var segt!  I början var det bara tråkiga instrument, såsom klarinett och saxofon.  Som väl var fick vi fika, julmust och pepparkakor, så jag höll mig sysselsatt. En kille som är 1 år yngre än mig spelade både gitarr och piano. Först sjöng han någon jättebra låt, sen spelade han hela Fûr Elise! Den vill jag också kunna ju! Haha:D

Jag var i alla fall inte ensam ungdom där. Jag träffade både David, Johan och Emil. David spelade saxofon ett antal gånger hehe, underbart! ;P De satt och åt pepparkakor hela tiden, till slut vågade de inte ta några mer. Gissa vem som fick hämta mer åt dem om inte JAG! Haha:D

Jag blev så fruktansvärt kissnödig flera gånger så jag fick springa på toaletten hej vilt! Justde, det var en tjej också som sjöng "I swear" Jättefint! =) Duktigt ju för att vara så ung ändå. Sen var den en miniliten tjej som även hon sjöng och spelade gitarr. Hon gick i kanske...4:an högst! Men kunde ändå sjunga så pass bra! Varför kan inte jag sjunga???? Jag kan ingenting i och för sig xD Sånt är livet!

Igår glömde jag även mobilen hemma, vilket jag inte skulle ha gjort! När jag kom hem igen hade jag 4 missade samtal och 6 SMS. I ett utav sms:en stod det en underbar sak! Min Vibratone har kommit! Den finns nu att hämta ut på ICA i Hjo. Perfekt! Tyvärr stängde ICA kl 20:00, jag såg sms:et 20:25, OFLYYYYT! Men ska hämta ut den idag! Om jag har råd xD :S

Sebastian vann ju, som sagt, biljetter till Horse Show i Globen. På söndag är det! Han fick 2 biljetter och den ena får....JAG! :D Kan det bli mer perfekt! Vi ska sova på hotell från lördagen och sen åka hem på söndageftermiddag så jag slipper ta ledigt ;) Innan vi åker till Sthlm på lördag, så ska vi på hockeymatch i Kinnarps arena. Det är HV-Färjestad. Illa xD Jag som typ hejjar på båda!

Nu sitter jag på min sista lektion som egentligen inte är någon lektion. Jag och Emelie grejjar bara med saker vi ligger efter i! Men egentligen inte det heller x) Är hemma runt 4 i alla fall, då kommer Sebs! =) <3

Kramar <3

Stockholm :D

                                            Datum: 2007-11-29 Tid: 12:34:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan på er :)

I förrgår kväll så började internet cp:a hemma hos mig. I alla fall på min dator. Usch, vad arg jag var! Jag hatar när internet doesn't work! Aja, det funkar ju här i skolan i alla fall.
Har en låååång rast just nu etfersom jag inte har grafisk idag. Vet inte riktigt vad jag ska göra, sitta här och sega kanske! 
Glömde mobilen hemma i morses så ingen kan få tag på mig. Mohahah. :P Men, i alla fall, Sebastian ringde mig förut, men eftersom det inte gick ringde han Emelie istället. Då fick jag snacka med honom, och då sa han att han vunnit biljetter till Horse Show i Sthlm i helgen. Vad underbart! Tänk om vi åker dit! Se på hoppning LIVE, haha :D Det är roligt tycker jag, + att det är kända personer med också.

Igårkväll kom Sebbe till mig. Vi gjorde inget speciellt, matade Ella, köpte lite godis till honom, såg på Heroes. Haha vi har såhär bestämda program vi ser på när vi ses! Hemma hos mig är det Heroes på onsdagar, IDOL på fredagar och Van Veeteren på söndagar. Hos honom brukar det bli någon film eller något på lördagkvällen.

I morses hade jag prov i Hälsa, gick VG. Är riktigt nöjd, trodde inte det!

I eftermiddag (16:00) har jag matteprov. Shit jag är nervöööööös, DET kommer gå åt helvete. Än så länge har jag fått VG på allt jag gjort, men det sjunker nog idag tyvärr. Fuck också. :(

Ha det bra! =)

Slutar snart!

                                            Datum: 2007-11-28 Tid: 14:26:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Nu sitter jag på sista lektionen! Programhantering är det, bläää. Håller på med Word! Efter skolan ska jag in till stan med Emelie, Anton och Carin. Vi ska äta cheeseburgare och Emelie ska skaffa örhängen. Hehe, gottit!

Puss & Kram <3

<3

                                            Datum: 2007-11-28 Tid: 10:09:13 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image289
Min älskling Sixten är ett stjärtgroddjur! Med andra ord; en ande som anses leva i eld. Men vafan? Han lever ju i vatten ju!

Outfit ;)

                                            Datum: 2007-11-28 Tid: 09:53:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image288

Fint med guld och blått! =)

Onsdag

                                            Datum: 2007-11-28 Tid: 09:20:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon!

Sitter på engelska lektion nu. Vi har jultema och jag och min grupp ska leta fakta om Father Christmas. Hehe. Jag är med Jack, John och Sveinn. Hoppas det går bra, men det gör det nog.
Idag har jag även svenska, matte och programhantering innan jag får sluta för dagen. Inte de roligaste ämnena direkt, men egentligen är inga ämnen roliga här. Men klassen är bra, och det är det viktigaste tycker jag. Då blir allt roligare!

Ikväll kommer Sebastian till mig. Han ska smaka på oboy för första gången i sitt liv! :O Haha :D Nu får han inte banga ur alltså! Då blir jag arg på riktigt!

Har 3 prov i morgon, hälsa, matte och programhantering. Blääää...kan ingenting! Det blir till att plugga SOM FAN!

Hade bra! Pusshej <3

Myspys i vilorummet

                                            Datum: 2007-11-27 Tid: 20:53:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
God kväll på er! =)

Förut i skolan så kände Emelie att hon inte mådde sådär överdrivet bra precis. Typ höll på att svimma eller något. Hon sa åt lärarna att hon ville till vilorummet, och dit skickades hon också. ^^ Perfekt hehe. I alla fall, detta var under lunchrasten. Där låg hon sen, enda tills hon åkte hem med bussen runt 14:30. Men under den tiden hände det mycket. Jag, Emelie och Anton hade först legat och myst i den lilla sängen under en filt, asgött! Men lite trångt. Sen började matten, så jag och Anton stack dit och lämnade stackars Emelie ensam...trodde vi! Men så var inte fallet. Efter ca en halvtimme var vi tillbaka (läraren hade haft en genomgång hur man räknar ut area och omkrets av cirklar m.m.) hos ensamma Emelie. "Ensamma." Haha, när vi kom in i rummet så låg Pantzar där i sängen! Sablar vilken shock jag fick alltså! Haha! Det trodde jag inte! Vad hade de gjort? Hur hade han kommit in? Haha, underligt! Sen efter en stund försvann Pantzar (Pontus) i alla fall, men han ersattes av...Olle! Han la sig emellan Emelie och mig och snackade om alltifrån sex till fylla. Underbart. :P Ja jösses, och det enda Emelie ville var ju att vara ifred och vila, det gick inte så himla bra tror jag...:P

Sen spelade jag lite pingis! Det tycker jag är roligt. Jag är inte överdrivet bra, men skitsamma. Jag är tydligen bra för att vara tjej, enligt Billman. ;P Men det värsta är ju att man blir så himla svettig av det! Haha usch jag går och rinner flera timmar efteråt! Haha inte riktigt kanske, men nästan!

Det var den lilla historien det! Bey..

Mardröm

                                            Datum: 2007-11-27 Tid: 18:56:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Usch, inatt hade jag en hemsk mardröm! Minns ungefär allt som hände!
Det var såhär:

En våldtäcktsman härjade runt i städerna. Han våltdog unga tjejer (mellan 15-25) medan deras mammor såg eller tvingades lyssna på det! Usch, värsta creapy! I alla fall, så var det en tjej som i mitt garage satt i någon slags tandläkarstol fastbunden (eller fasttejpad) och blev våldtagen medan mamman nyss kom hem från jobbet och sprang förbi för att slippa höra!

Hoppas inte att någon våldtäktsman läser detta nu och får något "tips" för det vore ju inte det roligaste precis. Nu ska jag hänga upp nya gardiner i mitt rum!
 
Pusshej <3

Emo ;)

                                            Datum: 2007-11-27 Tid: 17:06:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image287
 
Well, well, look at that  ;D

Ringar

                                            Datum: 2007-11-27 Tid: 17:00:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image286

Jag älskar ringar! Så fint! Egentligen gillar jag stora ringar mest,
men silvriga är riktigt fint!

Lila strumpbyxor

                                            Datum: 2007-11-27 Tid: 16:59:09 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer



image285Jag vill ha lila strumpbyxor! =) Det önskar
jag mig i julklapp!

















.

Vill ha!

                                            Datum: 2007-11-27 Tid: 16:57:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image284image283

Jag vill ha de här! Fina ju!

Fint set?

                                            Datum: 2007-11-27 Tid: 16:54:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image282

?

Två bröder emellan

                                            Datum: 2007-11-27 Tid: 16:39:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image280

Sitter just nu och tittar på film! Två bröder emellan. Har sett den ett antal gånger redan i och för sig, men den är rätt rolig ändå. Hehe =) Lufsen är faktiskt bäst. ^^

Tisdag

                                            Datum: 2007-11-27 Tid: 09:38:15 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon everybody.

Tog mig upp extra tidigt idag, redan kl. 06:00. Såg ett program på MTV igår när de fixade håret så snyggt, så jag försökte göra det. Dessvärre gick det ju mindre bra...alla lockar är redan borta..:/ Hehe aja, mitt hår är inte av den bästa kvalitén, men I love it anyway! =) <3 Helt ärligt så är mitt hår den "kroppsdel" som jag är mest nöjd med! Har alltid vart. :P

Idag ska jag inte göra någonting faktiskt, bara slappa och öva på en massa jäkla prov. =(

Just nu har resten av klassen programmering, men icke jag och Emelie. Ska öva på läxor och sådant istället! Vi don't do programmering! Underbart.

Idag är Anton neegativ, Emelie kommer svimma och jag kommer ramla! Perfekta skoldagen fasen! :D

Underbart.

                                            Datum: 2007-11-26 Tid: 20:56:21 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Enligt ett test jag nyss gjorde  som jag hittade på Bilddagboken, så är jag en bitchig spankare som alla vill knulla. Hehe ajdå, det lät inte riktigt bra det där. :P

Skor =)

                                            Datum: 2007-11-26 Tid: 19:53:12 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Ni får ursäkta mig att jag bloggar så fruktansvärt mycket, men jag har verkligen inget bättre för mig just nu. Lite skor =)

image279

Vilka tycker du om bäst? Jag föredrar nog de vita tror jag, de röda och lila hade liiite för smal klack. Tänk om de går av när man går x)

Väska

                                            Datum: 2007-11-26 Tid: 18:35:24 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
image278

Den här väskan tycker jag faktiskt iiiinte om...gillar inte färgen. Men det kanske ni gör hehe?

Hjälp mig finna mig själv

                                            Datum: 2007-11-26 Tid: 18:33:31 Kategori: Kommentarer: 0 Kommentarer

Hjäp mig finna mig själv




Som en pil ur mörkret väckte du mina sinnen, som ett rovdjur slet du upp ett sår av minnen. Jag är din marionett i vår riskfyllda lek ty alla mina känslor är byggda på kärlek. Och hur kan jag neka en sista dans till det vackraste ting jag ej trodde fanns...




I din hand håller du ett hjärta skänkt av mig, håll det hårt men krossa det ej! Du vet vem du är...

Bohemic

                                            Datum: 2007-11-26 Tid: 18:00:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Rätt fina kläder! Grönt och brunt, det gillar jag =) Värme såhär i kylan!! Underbart.
image277

Omg xD

                                            Datum: 2007-11-26 Tid: 17:57:02 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 1 Kommentarer
image276

Oj, oj, OJ, det ser inte ut som dem ju!! Särskilt inte lilla Ash, (till vänster) De ser så små ut, vad gulligt hehe =)

Hur svensk är du?

                                            Datum: 2007-11-26 Tid: 17:54:30 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hur svensk är du?
[x] Ditt efternamn slutar på -son
[] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[] Du bor i en tätort (Helsingborg?)
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[x ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn (hade)
[] Ingen av dina föräldrar röker
[] Din pappa är lite lätt överviktig
[] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland.
Jag är 51% svensk.

Haha där ser man ;P Men jag är alltså 49% av något annat. Vad kan det vara tro :S Japan? xD

Bowlade igår!

                                            Datum: 2007-11-26 Tid: 16:08:46 Kategori: Blandat Kommentarer: 7 Kommentarer
Igår var jag, Sebastian, Cajsa och Marie i Skövde och bowlade! Discobowling of course ;) Haha, det var värsta kalaset där för det var en kille som fyllde 10 år hehe. Sebastian hade tjatat hela helgen över hur dålig han var i bowling! Gissa vem som vann....HAN! Och ganska stort också. :( Haha;D Men det var la kul för han. ;)

Jag är inte så jättenöjd med min insats direkt, men jag fick i alla fall 2 strikar och 3 spärrar ;) Haha vetefan hur det stavas i plural ^^ Spares ;) Kanske..^^

Vi hann köra 2 serier på en timme! Poängen i slutet var:
Sebastian - 217
Cajsa - 201
Melinda - 173
Marie - 167

Piiiiinsamt x) Ääh :D




usch vilken bild! Men är vi inte söta ;) Hahah :D

image273









Cajsa hade klippt sej kort! Jättefint! =)

















image275


Marie i egen hög person! =)























<3

Måndag

                                            Datum: 2007-11-26 Tid: 15:49:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan.

Usch, här börjar det redan mörkna. Trist! Klockan är ju bara halv 4 typ..
Vaknade runt 05:45 idag eftersom Sebastian gick upp då. Tidigt om ni frågar mig! Nåväl, han åkte iväg till Bankeryd medan jag låg kvar i sängen en halvtimma till. Väckarklockan ringde igen runt 06:30 då. Jag har börjat gå upp jättesent nu eftersom jag inte sminkar mig hemma. Jag åker alltid med mamma till skolan (hon jobbar ju ändå i samma stad) så jag kan ta det lugnt. Behöver ju bara käka och klä på mig typ. ;)

Första lektionen idag var svenska. Inte överdrivet roligt, satt bara och övade på en massa jäkla ord som vi ska ha prov på någon gång! Blä blä. I suck on that!

Bara för att jag inte har något att göra så ska jag skriva värsta långa inlägget nu! :P

Hade även TMS idag. (Teknik, människa, samhälle) som sagt. :P Håller ju på med nån sabla tidning där, inte det lättaste precis! Men jag tror jag börjar fatta nu, äntligen! Eftersom jag fick MVG på min sån där inlämning så var jag tvungen att läsa upp det för klassen idag. Usch, pinsamt!! Det var inte bara jag som tur var, utan även Weronica, Thomas och Viktor. Hur som helst så var det läskigt. :P På TMS:en är jag i grupp med Charlotte och Thomas. Skulle varit med nån som hette Linus också, men han hoppade av. Haha jag har ingen aning om vem det är, såg honom aldrig. x)

Till mat var det kalkonbröst, (som Anton snackade om hela tiden) men det tog inte jag. Tog istället någon köttgryta med ris och currysås. Åt dock inte köttet, såg inte så jättegott ut direkt, utan jag satt och lapade i mig ris och sås...

Fick reda på matteprovet, (det andra som jag gjorde i torsdags) fick VG på det också. UNDERBART! Haha :D Nu är jag riktigt glad här, jag får ju passa på ju! Det lär ju snart gå utför igen menar jag. :P :(

Precis innan den sista lektionen (engelska) så bröt jag arm med en kille i klassen. Andreas heter han, kallas också för Trädet. Självklart var jag livrädd för att skada mig som jag alltid gör, och det gjorde jag också xD Han vred av hela min tumme x) Fast jag vann..;) Självklart^^ Sen bröt jag även arm med Olle, men då vann han. Hmm...mindre bra!
Har fått motionen för det här veckan också eftersom jag dansade bugg (eller något i den stilen) med Olle också. Haha inte för att det var så jättejobbigt, men snurrigt! Haha :D Härliga tider!

Hoppas att min Vibratone kommer snart! Eller min och min, jag och min bror beställde ju den tillsammans. Men jag har en känsla av att jag kommer att använda den mest! Eftersom det är JAG som behöver den. Fast Adam kan nog behöva den också. Hans magskinn är slappt :P Haha förlåt, men det är sant...:P


Nu jäklar!

                                            Datum: 2007-11-24 Tid: 20:46:59 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Nu får det vara slut på allt det som pågått som jävla länge! Bort med det! Underbart! =)

Harry Potter-gänget

                                            Datum: 2007-11-24 Tid: 19:35:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image270
<3

Mysig kväll hos Sebastian -ensam.

                                            Datum: 2007-11-24 Tid: 18:46:15 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll allihop!

Just nu sitter jag i Sebastians lägenhet i Jönköping, fast utan Sebastian. Han är på julbord med sitt jobb. Jag har precis varit och handlat lite godsaker till min mysiga hemmakväll. Lite godis, clementiner och köttbullar haha ;D Tänkte se på Deal or no deal sen vid 20:00.

Dricker SMIRNOFF, riktigt gott faktiskt! Aldrig smakar på det förut, men någon gång måste ju vara den första! =)

Nu måste jag kolla om vattnet till makaronerna kokar! Hade bra! Pusshejs <3

Mary-Kate once again

                                            Datum: 2007-11-23 Tid: 13:55:49 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image261

De där burkarna hon har i håret är ju lite speciella? Skulle man passa i att gå så till en fest? ;)

TMS!

                                            Datum: 2007-11-23 Tid: 13:46:09 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Har nyss haft lektion i TMS. Inte PMS som Emelie trodde att det hette. ;P
Idag fick vi reda på betygen från inlämningsuppgiften vi gjort tidigare. Det handlade om vad man skulle jobba med om 10 år. Såklart så missförstod jag och skrev om 20 år, men det var ingen fara sa läraren. I alla fall, jag satt och var skitnervös hela jäkla lektionen för jag trodde att jag skulle få ett fett IG, men det fick jag inte. Jag hade MVG, otroligt, faktiskt! Jag är så himla glad verkligen. Något som sken upp dagen idag! Det är ju så tråkigt ute, grått och regning, då kan man behöva ett uppfriskande MVG, och kanske en Coca Cola till, men jag har inte råd. :P

Resten av klassen har programmering just nu, men inte jag och Emelie. Vi skippar den kursen och arbetar med annat istället. Vi kom ju in så sent, så det fanns ingen chans (enligt oss) att vi skulle hinna ikapp. För att de igen de 50 poängen som vi missar, så ska vi läsa ett individuellt val sen i 2:an eller 3:an. Det blir kanon det!

Ha en fin eftermiddag! =) <3

:S

                                            Datum: 2007-11-23 Tid: 10:24:54 Kategori: Kommentarer: 0 Kommentarer

osäker



Jag är rädd för att ge något som jag aldrig kanske kommer att få tillbaka.
Ger av styrkan som jag borde använda till att fly, innan jag blir för svag.
Hamnar i ett läge som vandrar mellan allt eller inget.
För rädd för att avvakta.
För svag för att chansa.
Måste få veta.
Vara väldigt säker på att jag inte ger något i onödan.
Om jag inte älskar mig, varför ska någon annan göra det?
Jag känner mig själv bäst, eller?
Kan någon se mig bättre än jag själv?
Ser Han de som jag missar?
Är det därför Han älskar mig?
För det gör han väl... eller?

Du vet...

                                            Datum: 2007-11-23 Tid: 10:20:12 Kategori: Kommentarer: 0 Kommentarer

Du vet


Du vet att jag vet, att du ljuger.


Vad har hon som jag saknar?


Jag är vacker och smart.


Du är en sorglig lögnare.

;)

Hur kunde du?

                                            Datum: 2007-11-23 Tid: 10:18:24 Kategori: Kommentarer: 0 Kommentarer
Hur kunde du?

jag försökte så hårt.

varför är det så svårt?

Jag älskade dig,

hur kunde du lämna mig?

du ljög för att jag inte dög?

 Nu är jag död

du lämnade mig  med bara ett brev

kommer inte ens ihåg vad du skrev.

Hur kunde jag bli beroende av dig när du inte behövde mig?
jag hatar dig
du ska ju älska mig

du ska älska mig.

jag vill hata dig.

Fredrik och jag

                                            Datum: 2007-11-23 Tid: 10:14:14 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer


Jag vet att den här låten är lite läskig, haha och mamma gillar inte att jag lyssnar på den. Hon tycker att den är äcklig! Haha men vem gör inte de ;) Men jag gillar ändå melodin, man kan ju strunta i att lyssna på texten menar jag ;)

Fredag! =)

                                            Datum: 2007-11-23 Tid: 10:11:28 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon allihop =)

Äntligen fredag, sista dagen i skolan på flera dagar ;D Har endast 2 lektioner idag, svenska (som jag redan haft) och TMS. (Teknik, människa, samhälle) usch det är det värsta ämnet. Fyfan vad tråkigt och SVÅRT det är!

Igår hade jag grafisk kommunikation med min lilla grupp. Klassen är nämligen indelad i 2 grupper eftersom vi använder ritplattor. (de hade inte så många så vi fick dela klassen). Idag när andra gruppen har så är jag ledig, alltså är jag det nu ;P Sitter i Pippin och trökar lite.^^ (Ett datarum)

Var nere i cafeterian och köpte en Coca Cola och en Plopp! Plopp har fasen blivit mitt favoritgodis nu! Äter det nästan varje dag;D Måste sluta äta godis snart! Kommer få diabetes eller nått :S

Nu är det inte länge kvar tills nyår! Då ska jag till Kanarieöarna! Jaaaaa:D Underbart! <3 Hoppas det är varmt och fint väder, INGET regn!!!


=)

Underbart!

                                            Datum: 2007-11-22 Tid: 20:12:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Underbart, underbart, underbart! Nu har jag och min bror, tillsammans, beställt en Vibratone som förhoppningsvis kommer någon gång i början på nästa vecka! Träning haha :D UTAN svett, kan det bli bättre ;)


Matteprov!

                                            Datum: 2007-11-22 Tid: 18:41:45 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Klockan 16:00 idag hade jag matteprov! AAAH, trodde att jag skulle kunna det mesta....och det gjorde jag också haha. Får nog inte mer än G ändå tror jag, kunde ju bara G-uppgifterna :P Men jag fick även se mitt förra prov, då hade jag faktiskt VG, det trodde jag inte om mig själv!! Verkligen inte. Men jag är nästan nöjd =)



image260

Pusshejs =)

God evening sunshines ^^

                                            Datum: 2007-11-22 Tid: 18:38:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Sorry för dålig uppdatering i bloggen idag, men har faktiskt inte suttit vid datorn! Tro det eller ej ;D Eller..okej, jag satt kanske 10 min på sista lektionen, men då spelade jag mest harpan. x) Jag är ju såååå himla bra ;P Haha, men det är jag faktiskt (om jag ska vara lite ego). Klarar ut det på 61 små sekunder. Men det SKA bli mindre, någon vacker dag!

Första lektionen idag var idrott. Boxning...det säger ju nästan sig självt hur det gick. Det var jobbigt, jävligt jobbigt! Jag märker verkligen att jag förlorat all min kondition när jag suttit vid datorn istället för att jogga eller klättra som jag gjorde när jag var liten..(A) Då var jag faktiskt riktigt duktig! Till skillnad från nu! :(
Anton var inte ALLS på humör för idrott idag, haha tyvärr. Jag försökte i alla fall, men han ville bara sitta på bänken eller stå stilla.

Igårkväll kom Sebastian till mig. Vad vi gjorde var att åka till ICA och handla hårfärg och några mysko dammsugare (sånna man äter alltså) De var röda och vita, men smakade typ likadant. x) Sen åt vi pizza på Alexandra och sen färgade jag hans hår mörkare! ÄLSKAR mörkt hår haha :D Det blev riktigt fint och han var jättesöt i sin lilla pottfrilla som han fick när han duschat. :)

Igår var det ju Heroes också, det missade vi inte! Riktigt spännande, fast lite läskigt i slutet där. Dör han verkligen :S Det kan han väl inte göra? Tycker inte jag i alla fall.

Pictures ;D

                                            Datum: 2007-11-21 Tid: 15:35:21 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image258


image259

Överst: Mary-Kate och Ashley (såklart :P)
Underst: Hilary Duff (fina stövlar)

Eftermiddag

                                            Datum: 2007-11-21 Tid: 15:23:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er. =)

Tog 13:20 bussen hem idag så jag var hemma i skaplig tid. Underbart!
Idag var det faktiskt jätteroligt i skolan! Tycker jag i alla fall. Emelie var på topphumör, jag tror inte att det gick en minut utan att hon skrattade.
Det roliga började redan på svenskan i förmiddags. Vi fick ett papper med en massa ord vi skulle slå upp och se vad de betydde. T ex skulle man slå upp ordet "sats" (vi tänkte såklart på andra saker..). Pantzar frågade en kul fråga..^^ "Är mask en insekt eller ett djur?" HAHA =) Smart där ;)

Sen fortsatte det i maten...till mat idag var det kyckling med ris..ganska gott! =) Sen sa, kommer inte ihåg om det var Emelie eller Anton som sa det, men meningen var: "Han kommer hela tiden!" Ni tror inte att jag tänkte på något annat då eller? Jag brast i alla fall ut i ett asgarv! =) Kunde knappt käka ^_^

På matten så satt jag, Emelie, Pantzar och Olle vid ett bord och "räknade". Både jag och Pantzar var ute eter massage! Men fick ingen..:( Det var meningen att Olle skulle massera mig och att Emelie skulle massera Pantzar, men så blev icke fallet. De hade fullt upp med varandra. :P Olle lånade mitt (Emelie lånar det JÄMT) löshår, riktigt stiligt. ^^ 2 slingor och en keps, kan inte bli bättre! =)

I morgon har jag matteprov! Hjälp, kan ingenting! Men som vanligt HOPPAS jag att det går bra. Jag undrar hur mitt förra prov gick...:S

Jag har faktiskt varit rätt duktig nu när jag varit hemma. Städat både Sixtens och Ellas burar! Ska snart städa mitt eget rum och duscha också! =) Underbart, underbart! Hehe.

Sebastian kommer runt halv 6, 6, Jag ska färga hans hår mörkare! :S Haha hoppas det blir bra x) Kanske lägger ut bilder på hur det blev, om han vill vara med på kort vill säga...:P

Nice morning.

                                            Datum: 2007-11-21 Tid: 08:54:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
image257
God morgon mates! =)
Usch har inte sovit ett piss på hela natten typ. Somnade runt 00:00 inatt skulle jag tro, jag hade panik! Hur skulle jag palla skolan sen eller? I alla fall, sov kanske 1 timme bara, blääää! Sen får man ju verkligen panik när man vet att det är skola om bara några timmar.
Väl i skolan idag, så gick jag och Emelie till cafeterian och skulle dricka lite vatten (bland annat). Det gich inget vidare direkt. Jag höll i min plastmugg med vatten och skulle gå nånstans. Då ryckte Emelie tag i min rygsäck eftersom jag skulle gå åt det motsatta hållet. Vad hände inte då...om inte att ALLT vatten flög ur muggen och på en annan! Någon jag inte känner...men ändå! Det är ju ännu värre haha! Sen kom det jätte mycket på golvet som vi var tvungna att torka upp. Piiiinsamt....(A)

Slutar 13:00 idag. Det tidigaste någonsin! Underbart. Då ska jag hem, dammsuga rummet, bädda sängen, städa Ellas bur, städa Sixtens bur, duscha, ja en massa jävvliga saker som behövs! =)

Hade bra! =) pusshejs! <3

Frisyrer

                                            Datum: 2007-11-20 Tid: 20:47:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

i God kväll! :)

Jag har ett problem, jag vet inte HUR jag ska ha mitt hår.?! Just nu är det bara rakt, halvlångt och...allmänt tråkigt! Usch! Klippte luggen lite kortare förut, men det är inget som någon direkt lägger märke till. ^^

Förut gick jag en promenad ner till ICA för jag skulle köpa en FRIDA-tidning. Hehe, har inte köpt den på ett tag så tyckte att det var dags för en nu. Kostar ju bara 29:50 så det kan det vara värt.
På vägen till ICA så gick jag förbi en frisörsalong, där fanns det värsta snygga bilderna på en massa frisyrer (såklart). Redken, hette det. ^^ Som jag såklart genast behövde söka på när jag kom hem igen. :P

image255

Lite lik Elvis eller ;D Fast en ljushårig version då..^^


 

image256


 

Fin volym! Lockigt också! =) Så kanske jag skulle ha...inte?! Haha, jag ska nog inte ha blont i alla fall. ;)



 

Fin sminkning! =)

                                            Datum: 2007-11-20 Tid: 12:40:37 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 0 Kommentarer
image253
right?




image254.

Sälen <3

                                            Datum: 2007-11-20 Tid: 12:36:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 7 Kommentarer
image251

På sportlovet ska jag, Adam, mamma och pappa dra till Sälen. Längtar! =) Om jag får bestämma så åker vi lätt till Tandådalen/Hundfjället! Så himla fint är det där, älskar backarna!
Hehe, Adam har aldrig åkt slalom, så det får jag lära honom så gott jag kan. Hoppas han tycker det är roligt i alla fall. Själv har jag inte åkt sen sportlovet det här året, så vi får väl se om jag klarar av backarna. ^^

image252

Väggen....åkte jag aldrig. Och jag vetefan och jag vågar det heller :D Lite läskig ser den faktiskt ut...åkte faktiskt liften som går precis bredvid, till och med den var läskig! Haha. =)

Fantastiskt =)

                                            Datum: 2007-11-19 Tid: 21:00:37 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Yes, nu fungerar det trådlösa. Sitter på mitt rum och skriver nu, UTAN en massa satans sladdar överallt. Kanon =) Mamma är ju glad nu i alla fall, haha hon hatade den där feta sladden som gick genom hela huset.
Pappas jobbarkompis Gustav kom hit, han är värsta datageniet eller något, för han klarade det ju. ;) <3<3<3

Ska vara hemma från skolan i morgon, japp, igen. Fick gå därifrån tidigare idag eftersom jag råkade behöva springa in på toan och spy. Första gången jag spydde i skolan, "stolt". Haha ne jag skojja bara! =)

Men bara för att jag åkte hem tidigare idag betydde inte det att jag itne arbetade. x) Jag gjorde allt lite engelska, som jag ska fortsätta med i morgon! =)

Måndag.

                                            Datum: 2007-11-19 Tid: 08:04:54 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
 God morgon,

Sorry för en LITE dålig uppdatering av bloggen den här helgen. Men det blir lätt så när man gör andra saker hehe. I alla fall, i lördags vad jag på en hockeymatch för typ första gången i mitt liv. Det var HV-MORA. Jag stod tillsammans med väldigt många andra i klacken och skrek och gormade haha. Måste erkänna att jag var rätt rädd för att ramla omkull när alla stod och hoppade eller knuffade varandra. HV vann i alla fall med 4-2. De sista 2 målen gjorde de på bara några minuter, ganska duktigt hehe. Jag kan absolut ingenting om hockey, så jag vet inte riktigt om de va bra eller dåliga, men de vann ju, så vafan! :D

Nu är jag riktigt jävla pisstrött. Sebastian sov över hos mig inatt och igårkväll tittade vi på nån film som gick på 4:an, började kl. 21:00. Minns inte namnet på den hehe. Den höll i alla fall på till 23:00, så med andra ord sov inte jag så mycket inatt. Bläää...dör av trötthet snart tror jag.

Någon gång idag har jag matteprov. Satt och övade lite igårkväll, men det gick väl inte sådär superbra precis. Menmen, får hoppas på de bästa ändå!

image250

[ Den här bilden är den första som dyker upp om man söker på mitt namn på google. :P ]

Ha det bra, kram! :)

Mer Olsen =)

                                            Datum: 2007-11-16 Tid: 11:33:29 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 3 Kommentarer
image249

Mary-Kate till vänster, Ashley till höger! =) Good to know ;)

Melinda

                                            Datum: 2007-11-16 Tid: 11:31:47 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hehe nu har jag hittat en till som heter Melinda, Melinda Clarke. Hehe tänk, så här HADE jag kunnat se ut..;)

image248

=)

Fredag

                                            Datum: 2007-11-16 Tid: 11:25:07 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon.

Vaknade alldeles nyss, är hemma ifrån skolan idag. Det var skönt att få sova ut lite! Igår när jag väntade på bussen så var den såklart försenad, vilket gjorde att jag blev jätte förkyld. Hela kvällen gick jag och snorade och hostade, hehe mysigt, I know. ^^

Idag ska vara en pluggdag! Ska läsa på både Programhantering och Kost&Hälsa. De proven SKA gå bra! Hehe, det kommer säkert gå åt helvete, men då har jag i alla fall försökt. Det är väl ändå huvudsaken!

Har inte sett till Missan än, hon kanske är död....haha nej det är hon förhoppningsvis inte. Men jag har faktiskt inte lämnat mitt rum idag, förutom när jag nyss gick på toa..:P

Lik killen i A-ha.

                                            Datum: 2007-11-15 Tid: 20:36:08 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God kväll =)

I skolan finns det en kille som är sviiiiiiiiiiinlik killen som sjunger i A-ha. Ni vet, det norska bandet. Mårten heter han nog tror jag, han i A-ha alltså hehe. I vilket fall som helst, finns det en aaasfin kille i skolan (A) som ser ut som han typ. (När han var ung då..) Mörkhårig och grejjer! Fina tider. =)

Lyssnar just nu på bandets gamla goding Take on me. Den är bra, tycker jag. Haha =)

Idag var inte Emelie i skolan för hon är sjuuuk, tråkigt ju! Jag saknar henne, men jag klarade mig faktiskt ändå. Tro det eller ej.


image247

<3 =)

Torsdagsmorgon

                                            Datum: 2007-11-15 Tid: 09:08:17 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon.

Den här dagen började bra. Egentligen skulle jag ha haft ett Kost & Hälsoprov nu, men p.g.a att ingen knappt övat så blev det framflyttat en hel vecka. =)

Sitter nu i en liten datasal named Pippin. Hehe, Sagan om ringen-tema här på övervåningen nämligen. Har precis pluggat på lite matte, för matteproven i eftermiddag lär jag inte komma undan. Matte är inte min starkaste sida precis, så jag hoppas på det bästa!

Proven är kl. 16:00, så slutar jättesent idag! Vet inte riktigt hur jag ska komma hem, men ska nog åka med mamma. Antingen väntar jag i skolan, tills 19:00 (tror den är stängd då men..) eller så tar jag bussen in till stan och tittar när hon dansar sin afrodans. =]

Have a nice day! :)

Onsdag

                                            Datum: 2007-11-14 Tid: 08:50:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image246

Idag har jag lektionerna engelska, svenska, matte och programhantering. Inte så överdrivet roliga lektioner kanske, men det är måsten!

Inatt vaknade jag kl 03:00 av att jag höll på att ramla ur sängen. Hade jag rullat ett halv varv till hade jag legat där på golvet och krälat och brutit alla ben i kroppen. ^^, Härliga tider alltså.
Slutar kl 15:05 idag, tror jag i alla fall. Underbart. När jag kommer hem blir det pluggande inför mateproveN jag har i morrn. Ni läste rätt, jag har 2 matteprov i morgon, Inklusive ett prov i Idrott & Hälsa. Ajajaj...:S

Hejsvejs! =)

Önskar att det var jag...

                                            Datum: 2007-11-13 Tid: 21:28:36 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 4 Kommentarer
image245

Den här bilden är sjukt, underbart, fantatiskt fin! Önskar att jag var henne just nu...rik, fin, bo i USA, ååh, perfekt ju! =) Mycket bättre än det liv jag lever i just nu..

Det har hänt mycket för mig på en väldigt, väldigt kort tid, men några som alltid, trots allt dumt och hemskt som hänt, kommer finnas i mitt lilla hjärta, är:
~A, K, T, S, M, E, M, Z, S, L, A, D, D, K, S, T, K, D, F, S, H, C..~

Ni kan ju hoppas att er namn döljer sig någonstans bakom bokstäverna :P

Mycket plugg blir det!

                                            Datum: 2007-11-13 Tid: 17:01:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er allihop.

Sitter i min säng och skriver det här nu, asgött är det. Kom hem för bara en liten stund sen, usch! Det är jobbigt att man åker hemifrån när det är mörkt, och kommer hem när det är mörkt. Ingen höjdare precis!
På tordsag har jag prov. I matte och i Idrott&Hälsa. Det kommer nog inte gå så där JÄTTEBRA med tanke på att jag knappt vet vad de handlar om. På fredag har jag även prov i programhantering, vet knappt vet vad de handlar om heller...blääää. Men så är det väl när man kommer in sent. Typ mitt i terminen hehe.
I skolan idag var det köttfärslimpa, jag trodde att det skulle vara gott. Men det såg så vidrigt ut att jag inte ens smakade faktikskt. Istället gick jag, Emelie, Charlotte och Anton till Grahns, vi var sugna på lite godis. MEN, det var stäng på grund av att de höll på att renovera och skit. Emelie och Charlotte stack tillbaka till skolan, medan jag och Ant gick till Ö&B för vi var så fruktansvärt godissugna. Haha =) Där inne gick vi jättelänge för att Anton inte kunde bestämma sig för vad han skulle köpa. :P


image243

















                                                                                           .

Sista lektionen

                                            Datum: 2007-11-13 Tid: 14:13:00 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Oh my God I can't believe it

What I've done?

Nu längtar man bara bort...

                                            Datum: 2007-11-13 Tid: 08:00:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image242

Bort från allt dåligt här i Sverige. Den 2 januari bär det av, kan inte tiden gå liiite snabbare? Usch, nu är det en massa snöblandat gojjs på vägarna och kallt är det också. Vad jag klagar hehe, men så är det ju.
Igår gjorde inte jag någonting, låg vid datorn mestadels och försökte lära mig lite matte. Har matteprov på torsdag, är lite nervös. Fick tillbaka mitt engelskatest igår också hehe, mamma blev sur på mig för att jag var så dålig. Fick Godkänt, 6 av 12. Haha, men så är det! =) Det var faktiskt svårt ;P

Måndag

                                            Datum: 2007-11-12 Tid: 07:49:31 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God morgon.

Sitter i någon slags datasal i skolan nu och väntar på dagens första lektion som börjar 08:20. Men innan den börjar hade vi tänkt att gå till syon, vi ska nämligen skippa programmering det här läsåret. De har redan hunnit så pass långt så det finns ingen chans att vi hinner ikapp på så kort tid. Vi tar det i 2:an eller 3:an istället. Frågan är nu vad vi ska göra istället på de lektionerna. ?


Idag händer inte mycket vad jag vet. Slutar 14:00 idag, tidigt enligt mig, sent enligt andra. :P
I helgen har jag varit med Sebastian. Jag åkte dit i fredags, då tittade vi på IDOL och Fredag hela veckan. Han lagade även en Tacopaj och hade gjort en cheesecake. Jättegod var den!!

På lördagen åkte vi hem till mig och bara slappade. Tror jag?! Jag minns knappt vad vi gjorde. xD
Igår möblerade jag om i mitt rum, färgade håret och städade Ellas bur. Kändes som om jag hann med mycket!!

Ska dra nu, hejsvejs!


Mary-Kate & Ashley Olsen

                                            Datum: 2007-11-09 Tid: 14:03:08 Kategori: Systrarna Olsen Kommentarer: 3 Kommentarer
image241
Fin :)

Vill ha!

                                            Datum: 2007-11-09 Tid: 14:00:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
image240
ÅÅH, jag vill, vill VILL! Pierca mig i naveln. =)

Skit i om det är farligt och grejjer, så vitt jag vet har ingen dödd utav det!? 

Sitter på en värdelös programmeringslektion

                                            Datum: 2007-11-09 Tid: 13:57:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Goddag på er. :)


Just nu befinner jag mig i en sal på IT-gymnasiet i Skövde. Resten av klassen har porgrammering, men inte jag och Emelie. Vi ska läsa igen det senare istället. Hon sitter och jobbar för fullt, medan jag tar det lite lugnare. Vi har fått en uppgift i TMS, att skriva hur våra liv kommer att se ut om 20 år. Vad vi jobbar med och hur vi kommit dit. Shit, jag har ingen aning om vad jag vill bli. Några förslag? Jag har funderat på hur mycket som helst. När jag var liten ville jag bli frisör, delfinskötare och kanske läkarsekreterare. (Har alltid gillar att pyssla med papper och grejjer + att mamma är det.:P)

Senare ville jag bli fotograf eller psykolog. Hjälp! Fast...psykolog? Njaaaaa...jobbigt med en massa problem hela tiden kanske?! Men man är väl van hehe.

Idag tar jag halv 4-bussen hem, är hemma runt 4. Då har jag 1 timme på mig att packa och ta mig ner till stationen där jag ska ta bussen ner till Jönköping. Ska sova hos Sebastian inatt och vi kommer till Hjo i morgon igen. Underbart! Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Titta på IDOL ska vi nog göra i alla fall. Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna. Eller åka ut. :P

image239

Hehe en bild från när ja hade piercing i läppen. ^^ Eller inte :P

Nice ;P

                                            Datum: 2007-11-08 Tid: 20:54:11 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
It was so easy that night, I Should have been strong, Yeah I lied, Nobody gets me like you.
Could have keep hold, of you then. How could I know what you meant? There was nothing to compare to. I know everything changes. For the cities and faces. But I know how I feel about you. There's a mountain between us. But there's one thing  I'm sure of...That I know how I feel about you. Can we bring yesterday back around? I was dumb and I was wrong, I let you down. All that it takes one more chance don't let our last kiss be our last, give me tonight and I'll show you... I know you're the one and I can't be without you. <3


image237.

Dagens låt

                                            Datum: 2007-11-08 Tid: 20:25:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Dagens låt blir:




About you now
Sugababes

Hemma

                                            Datum: 2007-11-08 Tid: 18:53:12 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hejsan =)

Har äntligen kommit hem från Skövde. Jag och Emelie stannade där och käkade på Mc Donalds. Onyttigt som fasen! Nej, nu ska jag bli nyttigare! Håller på att bli riktigt jäkla smällfet, helt ärligt. =( När vi satt där inne och käkade så satte vi oss bredvid några utlänningar. Har ingen aning om från vilket land de kom från, men de var roliga. Det var en pappa, mamma och en liten dotter. Helt plötsligt så började pappan säga något asfult på något annat språk, typ afrikanska haha. Njanjanjonjinjonjijonijonijoni....HAHA =) Vi fick värsta skrattanfallet och vände oss bort hehe. Då sa han: "Vadå, skrattar ni åt mig? Mobbar ni mig? Man ska inte mobba folk, det är inte snällt. Nej jag skojjar bara med er. Jag skämta bara!" Usch vad hemskt det var. Hans tjej (fru?) började asgarva också! Jag och Emelie kom med bortförklaringar om att vi skrattade åt ett skämt vi hört i skolan m.m. Aja, pinsamt var det!

Skriver nu från min egna dator, EGNA! Hehe, härligt!
Min bror sitter bakom och tittar på HJÄLP-avsnitt. Ni vet den där serien som gick för ett tag sen? Med bland annat Johan GlansRobert Gustavsson!  Det är rätt roligt, ibland i alla fall.

Nu ska jag duscha tror jag! Det skulle vara skönt.

Skriver senare, pusshej! <3

Du väljer - vi säljer

                                            Datum: 2007-11-07 Tid: 16:52:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Haha så dåligt. Så står det på huset som ligger bredvid min skola. Pappa har fått tag på min dator...vilket betyder att han måste kolla vad den har och hur många färger där finns m.m. Haha jobbigt. Sen råkade jag nämna för mamma att det fanns ett speciellt ordprogram i den, som hon genast ville titta närmre på. Det verkar som att det blir deras dator här hemma hehe.

Kom nyss hem typ, tog 15:22-bussen hem och var hemma rint 16:00. Den sista biten satt jag ensam i bussen med 2 gubbar haha. En som är tvilling till en som jag bodde granne med för länge sedan, och en annan liten fjant med grått, risigt hår mitt på huvudet. Han satt och glodde hela tiden, usch usch sådant gillar vi inte!

Sebastian kommer snart hit. Han ska sova här till och med! Jag kände för att se på en film förut när jag satt i bussen, har tyvärr glömt av namnet på den. Men Helena Bergström är med i den bland annat. Får väl se om han känner för det. Kan ju kanske se den i min nya, exclusiva dator haha ;) Oj justde, det är ju Heroes idag ju! Det får man ju inte missa heller.

Jösses, klockan är bara 16:49 och det är redan kolsvart ute. Vad tråkigt va! Det tycker iaf jag!

image236

Nu ska jag göra lite svenskauppgifter på datorn tror jag. Ni märker hur kul jag har det. ._.

Kramhej! <3

I skolan

                                            Datum: 2007-11-07 Tid: 09:34:26 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
God morgon på er.

Nu sitter jag vid min nya, EGNA dator! Jippie! Fast den förbannade musjävlen funkar inte...-självklart. Inget är perfekt hehe. Min dator (som jag egentligen bara lånat, ser de att jag skriver det här tar de tillbaka den) är svart och grå och på den står det: FUJITSU computers SIEMENS. Värsta häftigt, eller inte haha.
Aja, idag gick jag upp 05:40. tidigt om ni frågar mig! Jag åt frukost tillsammans med pappa och en lipande katt. Alltid trevligt. Hon var hungrig :P

Hör av mig mer senare! <3

Första skoldagen!

                                            Datum: 2007-11-06 Tid: 17:29:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
God eftermiddag på er x)

Satans vad jag är sugen på någon god bulle eller liknande, haha håll med om att det skulle sitta fint i den här bitande höstkylan.
Idag var den första RIKTIGA skoldagen för min och Emelies del. Den var bra. Hade bara tråkiga ämnen typ, men klassen är rolig så det är ok ändå. Vi är typ över 30 st, mest killar, men det gör ju inget ;P Haha =)
Får min bärbara datorn i morrn, då har jag 2 sen hehe =) Härliga tider, inte sant. Men schemat är en annan historia, börjar tidigt och slutar sent, -varje dag!

Sådant får man leva med, jag tänker och FÅR inte byta igen! Det var aaasgod mat i skolan idag förresten, kyckling i currysås med bananer och ris. Ok, bananer är äckligt, men de går att pilla undan. Det roliga var att det kyckling och ris förrförra fredagen (då vi hälsade på) också.
Jag lärde Anton att spela harpan idag hehe. På den sista lektionen, kul var det! Jag var bäst, han var väl, mindre bra. :P Men han lääär sig nog! Men btw är han nog snäppet bättre än mig på allt annat som rör datorer..:/ UNDERBART! =) Haha.

Ikväll ska min lillebror laga maten. Han är endast 14 år...en riktig liten fjortis faktiskt. Eller inte, men spela gitarr kan han faktiskt! Tro det eller ej. Det skule bli något med grönsaker..men jag vill ha köttbullaaaar! Hehe =)

Nej nu ska jag noggå och klippa mig eller något! Iaf kanske. Eller en dusch sitter ju aldrig fel.
Aja, hade fint! Pusshej <3

Luktar bränt

                                            Datum: 2007-11-05 Tid: 16:18:12 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jag är lycklig. Jag luktar..ehum..doftar fortfarande bränd hud! Det är en så jäkla skön lukt alltså, när huden riktigt kokar haha ;D Nejmen nästan iaf. Solade endast 20 min, men svettig blev man! Det ska jag snart göra om, love it!


Jag gillar deej <3

image235

Hos Emelie

                                            Datum: 2007-11-05 Tid: 15:16:49 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
God eftermiddag!

Nu sitter jag äntligen hemma hos Emelie i hennes lilla hamsterstinkande rum, hehe. Just nu håller hon på att byta i buren så det luktar förhoppningsvis godare här inne snart.
Jag och Emelie cyklade in till stan direkt när vi lämnat tillbaka alla saker som tillhörde Fågelviksgymnasiet. Då solade vi solarium, det var skönt & varmt! Det tog jättemycket på Emelie, men inte så mycket på mig, tyvärr hehe. Men vi fick en "förtidig julklapp" av hon som ägde stället, en polett så att vi nästa gång kan sola free!! Härliga tider!

Efter det stack vi till Ica, där köpte jag en Coca Cola, 5 clementiner och en plopp. Emelie var sugen på kioskmat så vi satte oss inne på Sibylla och käkade. Där såg vi en otroligt rolig tjej, hon gick helt galet! Haha helt kobent! Har en bild, men kan inte lägga in den nu p.g.a att jag är hos Emelie.

Sen sprang vi runt i en evighet med våra väskor och kassar och försökte ta oss hem. Det är ju itne direkt varmt om man säger så, jag dog nästan. Mina axlar hurts!!! Men wtf. :)

I morses träffade Emelie en helt underbar kille. ;) Postis-Per. Hehe Emelie är kääääär i postis-Päääär. =) <3
Snygg va han också! Mörkt hår och hela faderullan! Såg honom nämligen i sin postbil när vi åkte buss förut!

Ha en bra dag everybody! Puss <3

Har man tråkigt så har man..

                                            Datum: 2007-11-05 Tid: 09:57:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
[x] hångel | pussar [x]
[] Morgonpigg | morgontrött [x]
[x] högklackat | Lågskor []
[x] Piercing i naveln | Piercing i läppen []
[x] nybäddat | ikke nybäddat []
[x] MSN | Skype []
[x] förhållande | strul []
[] Finnar | Fräknar [x]
[] Vit choklad | Mörk choklad [x]
[x] ICA | Coop []
[x] Surt | Sött []
[x] Lakrits | Choklad [x]
[x] Tuggumin | halstabletter []
[x] Kärlek | Vänskap [x]
[x] Sova | Äta []
[] Frukost | Lunch [x]
[] Majs | Gurka [x]
[] Ladda upp en bild | kolla på folks bilder [x]
[x] Linser | Glasögon []
[ ] Bevakare | Vänner [x]
[x] Småbarn | Tanter []
[] Stockholm | Göteborg [x]
[x] Japan | Kina []
[] Läppstift | Läppglans [x]
[] Självmord | Bilolycka [x]
[x] Feber | ont i halsen []
[] Kallt | Varmt [x]
[] Vatten | Oboy [x]
[] Öl | Saft [x]
[] Vinter | Sommar [x]
[x] Snö | Regn []

Hehe =)
image234

Nu ska jag ut och möta upp Emelie! Hejs!

God morgon

                                            Datum: 2007-11-05 Tid: 09:50:51 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej på er!

Nu sitter jag i skolbiblioteket och tråkar, (som vanligt). Klockan halv 11 ska jag och Emelie vara hos syon och lämna papper och prata lite. Sen ska vi säga hejdå till Media-klassen. Det borde kanske kännas sorgligt att lämna den här skolan nu, men det gör det inte. Verkligen inte. Bara skönt faktiskt.

Efter en förhoppnigsvis ganska kort skoldag så ska jag och Emelie sola solarium. Det ska bli skönt, har inte gjort det sedan i somras. Inte för att jag tror att det kommer ta något, men lite förhoppningsvis. Man vill ju inte komma likblek till en ny skola. ._.

I morses var det jobbigt att gå upp! Hade ställt väckarklockan på 07:40, alldeles för tidigt för min smak. Jag har kommit på en sak, jag är varken morgonpigg eller kvällspigg. Jag är trött dygnet runt. Jobbigt?! :/

Nej usch vad mycket jag skriver här. Ska sitta vid datorn i ca 40 minuter till tror jag, hoppas Emelie kommer snart!
Men ha en fin dag allihop! 

Kramar ♥


image233
Glöm inte att äta ordentligt med frukt ;) Själv äter jag 1000 clementiner såhär års :P Om dagen!

Test!

                                            Datum: 2007-11-04 Tid: 21:27:22 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hur pass "Pojkig" är du?

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans - mjukisbralls också.
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa
[] du hatar shopping
[x] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, wii eller liknande spel- lillebror 
[] du lekte med leksaksbilar som liten
[] någon gång har du velat bli en brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande - lillebror.
[] du kollar på sport på TV 
[x] våldsamma filmer är bra
[x] du pratar med din pappa för råd
[x] du har massor av kepsar (minst 10)
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[x] du tycker det är coolt med baggy byxor
[] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

Ta sedan dina antal rätt ggr 5 så får du fram hur många % det blir.

70% pojke :|  haha x)


Hur pass "Tjejig" är du?

[ ] Du har alltid något rosa eller glittrigt på dig.
[] Du rapar inte bland folk.
[] Du har minst två par högklackade skor i din garderob.
[ ] På datorn skriver du hihi och fniss istället för haha och hehe.
[ ] Du bär ofta något sött nagellack.
[ ] På din mobil har du ett sött mobilsmycke.
[x] Om du skulle beskriva Orlando Bloom skulle det bli "snygg" istället för "smart".
[x] Du använder ofta ord som "typ" och "ew".
[ ] Du kan inte gå på stan utan att alltid ha en väska med dig.
[ ] Du gör ofta hjärtan ovanför dina i:n.
[ ]Varje morgon står du minst en timme framför spegeln och fixar dig.
[ ] I din garderob finns minst 5 klänningar du använder.
[ ] Du skulle aldrig sätta på dig en sunkig träningoverall.
[x] Din hösta önskan är att bli en rik kändis.
[x] Du hade gärna haft shopping som yrke.
[ ] Om killen du gillar ler åt dig, ringer du medsamma till din kompis och berättar.
[x] Romantiska filmer och musikalfilmer är dina favoritgener.
[ ] Du kan inte gå till skolan utan smink.

Ta sedan dina antal rätt ggr 5 så får du fram hur många % det blir.

25 % Tjej!

Vibratone

                                            Datum: 2007-11-04 Tid: 20:18:23 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
image232

Har du alltid drömt om den där slanka magen? Den sexiga figuren? Eller de där starka väldefinierade musklerna? Men vill du verkligen genomgå ändlösa och jobbiga träningspass eller tråkiga dieter för att få drömkroppen? Nu finns det ett snabbare och enklare sätt tack vare ett avancerat teknologiskt genombrott! Låt oss presentera den nya revolutionerande Vibratone!

Haha jag vet att man inte ska gå på sån här skitreklam, men jag kan bara inte låta bli den här gången. Den SKA bli min, NÅGONGÅNG i alla fall. Kanske att jag och min bror delar på priset. En bra idé! =)

Ska vara hos Emelie

                                            Datum: 2007-11-04 Tid: 20:10:29 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
I morgon efter skolan så åker jag till Emelie. Vi ska sola solarium hehe, det var ett tag sen jag gjorde det! Men det ser jag fram emot! Ska även sova där tills på tisdag så åker vi till IT tillsammans, känns alltid bra att vara 2.

Emelie skulle lägga in blonda slingor i sitt hår idag också! Det blir säkert fint, jag vill se! =)

Dagens låt:


Ha en fin kväll! ♥

Äntligen =)

                                            Datum: 2007-11-04 Tid: 19:56:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Hej på er allihop! Nu var det några dagar sen jag skrev här, det beroende på att bloggen varit hel cp. Man har varken kunnat göra texten fet, kursiv, lägga in bilder eller något annat! Då är det ju inget kul hehe.

Min vecka har sett ut ungefär såhär:


 

 ♥ I måndags blev jag sjuk (otur nu när det var lov) hosta och förkyld. Sen kom Sebastian och stannade över tills på tisdagen.
♥  Tisdagen tillbringade jag med Sebastian. Minns knappt vad vi gjorde hehe, det var ju ett tag sen.

♥ På onsdagen åkte jag, pappa och min lillebror in till Skövde. Vi åkte till polisen och skaffade ett pass till mig. Ska ju till Kanarieöarna vid nyår så då kan det vara lämpligt att ha ett. Åt på Krikelin, där tog jag lövbit. Köpte mig ett par nya stövlar! 480 kr ^^

♥ På torsdagseftermiddagen tog jag bussen ner till Jönköping. Jag TROR att vi den kvällen gick på bio, vi såg Råttatouille. Den var faktiskt riktigt kul, i alla fall i början. Vi satt i en jätteliten salong och det var knappt några där. Bara vi och några småbarn typ. Jättepinsamt när det var något roligt i filmen, bara jag som skrattade. Men det fick jag dölja genom ett fejkat hostanfall.^^

♥ På fredagen så var jag hos Sebastian och skulle egentligen tagit bussen hem runt 16:00, men det gjorde jag inte. Sebbe följde med mig hem istället så jag åkte bil hehe. På kvällen såg vi på någon rysare som jag inte kommer ihåg namnet på ens. Den var bra, var lite trött när jag såg den men annars så. =)

♥ Igår (lördag alltså) så var jag också med Sebastian. Han ålte hem runt 13:00 för han skulle på hockey, då passade jag på att spela cynt hehe. Har typ lärt mig Titanic-låten nu, skitfin! Runt 17:00 kom Marie på sin moped och vi åkte till Cajsis! Vi bakade kladdkaka, SUPERGOD! Men det blir den alltid när vi bakat den, har gjort det ungefär 10000000 gånger så nu kan vi! =) Lollo kom även dit och det var en trevlig kväll, även om vi inte gjorde så mycket. Vi satt på golvet och övade våran vighet. Jag tror jag är rätt stel....:P

♥ Idag har jag varit med Sebastian också. Haha har varit med honom nästan hela veckan, men det är bara kul. Idag har vi bara slappat typ. Faktiskt! Spelat cynt, matat Ella, åkt lite bil. (Åkte upp till Mullsjön och tittade lite)

Hehe fy, det var jobbigt att skriva allt det där. Men så såg min lov-vecka ut! Slapp, hehe väldigt!

I morgon börjar min dag kl 10:30, då ska jag vara på Fågelvik och lämna tillbaka mina saker. Lämna skåpet (Marie ska få det) och säga hejsvejs till Media-klassen.

På tisdag börjar jag på IT-gymnasiet i Skövde. Hoppas det blir bra där! Men det blir det nog. =)