Hos Emelie

                                            Datum: 2007-11-05 Tid: 15:16:49 Kategori: Blandat
God eftermiddag!

Nu sitter jag äntligen hemma hos Emelie i hennes lilla hamsterstinkande rum, hehe. Just nu håller hon på att byta i buren så det luktar förhoppningsvis godare här inne snart.
Jag och Emelie cyklade in till stan direkt när vi lämnat tillbaka alla saker som tillhörde Fågelviksgymnasiet. Då solade vi solarium, det var skönt & varmt! Det tog jättemycket på Emelie, men inte så mycket på mig, tyvärr hehe. Men vi fick en "förtidig julklapp" av hon som ägde stället, en polett så att vi nästa gång kan sola free!! Härliga tider!

Efter det stack vi till Ica, där köpte jag en Coca Cola, 5 clementiner och en plopp. Emelie var sugen på kioskmat så vi satte oss inne på Sibylla och käkade. Där såg vi en otroligt rolig tjej, hon gick helt galet! Haha helt kobent! Har en bild, men kan inte lägga in den nu p.g.a att jag är hos Emelie.

Sen sprang vi runt i en evighet med våra väskor och kassar och försökte ta oss hem. Det är ju itne direkt varmt om man säger så, jag dog nästan. Mina axlar hurts!!! Men wtf. :)

I morses träffade Emelie en helt underbar kille. ;) Postis-Per. Hehe Emelie är kääääär i postis-Päääär. =) <3
Snygg va han också! Mörkt hår och hela faderullan! Såg honom nämligen i sin postbil när vi åkte buss förut!

Ha en bra dag everybody! Puss <3

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: