TMS!

                                            Datum: 2007-11-23 Tid: 13:46:09 Kategori: Blandat
Har nyss haft lektion i TMS. Inte PMS som Emelie trodde att det hette. ;P
Idag fick vi reda på betygen från inlämningsuppgiften vi gjort tidigare. Det handlade om vad man skulle jobba med om 10 år. Såklart så missförstod jag och skrev om 20 år, men det var ingen fara sa läraren. I alla fall, jag satt och var skitnervös hela jäkla lektionen för jag trodde att jag skulle få ett fett IG, men det fick jag inte. Jag hade MVG, otroligt, faktiskt! Jag är så himla glad verkligen. Något som sken upp dagen idag! Det är ju så tråkigt ute, grått och regning, då kan man behöva ett uppfriskande MVG, och kanske en Coca Cola till, men jag har inte råd. :P

Resten av klassen har programmering just nu, men inte jag och Emelie. Vi skippar den kursen och arbetar med annat istället. Vi kom ju in så sent, så det fanns ingen chans (enligt oss) att vi skulle hinna ikapp. För att de igen de 50 poängen som vi missar, så ska vi läsa ett individuellt val sen i 2:an eller 3:an. Det blir kanon det!

Ha en fin eftermiddag! =) <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: