Ella <3

                                            Datum: 2007-10-15 Tid: 20:27:47 Kategori: Blandat
För en stund sen var jag, mamma och pappa ute och gick en sväng. Det blev ingen jättelång runda, men en sisådär 3 km i alla fall. Jag gick snabbt som fan så jag kommer väl inte må så jättebra i mina muskler i morrn skulle jag tro xD
Det är smällar man får ta!

När jag kom hem från promenaden så gick jag till Ella för jag skulle mata henne. När jag öppnade till buren så låg hon och sov i den gosiga halmen. Jag klappade henne lite, och hon rörde sig inte :S Shit! Nej, säg inte att det är som med Moa, att hon var död....Jag fortsatte att klappa på henne och hon låg fortfarande still. När jag slutade klappa henne tittade hon försiktigt upp på mig och var nyfiken på hur det var utanför buren. Jaaa, hon levde i alla fall. Så fort jag klappade henne igen la hon sig ner. Något skumt med detta. Hon brukar verkligen HATA när jag rör henne. Nu bar jag till och med upp henne. Hon var helt stilla och rörde inte en muskel. Herregud...hon kommer inte leva länge till..:( Men det MÅSTE hon! Jag har lovat mig själv att jag dör om någon mer av mina älskade vänner dör. Jag klarar verkligen inte det en gång till! Jag har fått genomlida när Abbis dog, när Knatte dog, när Tiger dog, när Moa dog, när Klumpen dog och när Harry dog. FAN! Jag hatar det verkligen!


image216

 Ella! <3
2 kommentarer                                                                                                                    
  Amanda

Hej. jag har också kaniner. När djuren dör är allting hemskt.

Kraaam

2007-10-16 l 15:31:46
  Melinda

jo det är verkligen det värsta som finns!! Jag hatar det ! :(

2007-10-16 l 18:08:38
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: