Lugn söndag

                                            Datum: 2007-10-07 Tid: 13:47:52 Kategori: Blandat

Hej!

Efter en jäklig lördag så är jag äntligen hemma igen. Precis som jag ville från början. Har idag väldigt ont i huvudet efter inte alltför mycket sömn inatt. Mobba mig inte, men jag tror jag lägger mig vid 7 ikväll faktiskt. Jag BEHÖVER det! Var hos Emelie nu lite på dan och höll på att falla ihop. Jag är äckligt trött hehe, varför sitter jag här? Känner mig tvungen att skriva lite om något, även om det är helt ointressant. Har nyss klämt i mig 2 mackor och ett glas oboy, det var gott. Ska mata Ella sen också, frågan är om jag ska vila lite nu? Jao.....det ska jag nog...OCH sätta mobilen på laddning. Den dog hemma hos Emelie. Förresten så är Emelies hamster Candy rätt elak. Han biter mig hela tiden, jag som är en sådan djurvän...han borde vara snäll mot mig. Men aja...haha man kan inte få allt. Hoppas att Ella är snäll mot mig sen. Så fort jag kom hem idag så kom Missan fram till mig och visade klart och tydligt, både med rörelse och ljud, att hon ville till vinden....Ja, idag med. :P Hon är hopplös. Men gullig! :)

Jag är så himla trött nu alltså, så om det är en massa stavfel och saker här så skyller jag på det. Haha, alltid bra att skylla på något eller någon.
Usch i morrn är det skola...är helgen REDAN över?? Jag kan knappt tro det...jag längtar redan tills nästa. Då ska jag fara iväg lååååååångt bort. Hehe till Skåne...till Helsingborg...till Danmark...till Helsingör. Hehe vi ska ta färjan över och gå där och titta lite...igen. Vi var fan nyss där xD Men mamma är som hon är, hon ska göra om allt och åka överallt.^^

Nu måste jag kila iväg och göra något vettigt!
Ha en bra dag allihop! =)

1 kommentarer                                                                                                                    
  Dagge

Va mkt du skrev om mig:P Hoppas jag får hänga med dig nästa helg till danmark:)

Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: