Mysig lördag med havsutsikt

                                            Datum: 2007-10-14 Tid: 17:27:59 Kategori: Blandat
Igår kl 06:20 åkte vi (jag, Sebastian, Adam, mamma och pappa) till Helsingborg. Egentligen skulle vi kommit iväg vid 06:00, men på grund av mig så blev inte fallet så. Jag hade knappt packat något och djuren behövde mat. Hehe jaja, efter en lååång och tröttsam bilresa så var vi framme i Helsingbog hyfsat tidigt. Där tog vi färjan över till Danmark och gick där i HelsingØr nästan hela dagen.

Det såg ut precis som senast jag var där haha. Samma glassbild med samma nalle på. Samma affärer och samma ostar xD) Jag smakade på en ost som luktade...väldigt äckligt. Den smakade...väldigt äckligt.
Vi fikade på samma fik som vi alltid gör, Möllers. Tydligen Danmarks äldsta?! Kan det stämma...

Jag och Sebastian gick in på någon bokhandel där också. Där hittade han någon konstig Mangabok med minst sagt...snuskiga..bilder. :P Haha:D Själv var jag ÖVERLYCKLIG för jag hittade en bok med Mary-Kate och Ashley Olsen. Den satt jag och bläddrade i en bra stund kan jag lova! Tyvärr var texten då på danska, men vad gör det när det finns bilder. =)

image208

Vi bodde på Råå camping hehe. Där hyrde vi någon slags husvagnsstuga. Det var aaaaskall, men ganska stor. Hehe okej, rummet var sviiinlitet, men det fanns soffa och toalett och dusch. Fast i morses hade något gått sönder så vattnet funkade inte:P Vi fick helt enkelt använda campingtoaletterna.

Igårkväll när de flesta hade gått och lagt sig, förutom jag och Sebastian (klart det fanns andra vakna på campingen men) så kom vi på (eller det var väl Sebbe) att han skulle klä ut sig till TJEJ! :D Han fick låna min KK-tröja och mina SUPERSNYGGA pyjamas-shorts. Haha :) Sen målade vi hans läppar röda och jag gjorde värsta fina frisyren på honom. Bena och allt^^ Allt detta för att se om någon inne på tjejtoan trodde att han verkligen var tjej...

Vi gick iväg i mörket i hopp om att det skulle vara några tjejer inne på toan där vi skulle tvätta oss inför natten. På vägen dit så snackade vi om det, men då plötsligt kom jag på honom med att ha håriga ben ;) Haha allt förstört xD Tyvärr var det ensamt inne på toaletterna, men när vi gick tillbaka kom det ett gäng tanter. Hehe jag vet inte om de tänkte på honom, men man kan ju hoppas!

Idag var det min tur att spela kille :P Jag hade nämligen ingen egen tandkräm så jag fick ta på mig luvan och göra mitt bästa ^^ Det var killar där inne när jag kom in, men aja. Hoppas de inte misstänkte något när de såg mina röda klackskor...:P
Shit vad jag skriver. Nu måste jag nog sluta haha för ni orkar la inte läsa allt detta haha. Men kortfattat var det en rolig helg :D 






Ciao! <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: