Tisdag

                                            Datum: 2007-10-16 Tid: 14:50:18 Kategori: Blandat
Gick lite tidigare från skolan idag ;)

När jag och Emelie precis sagt åt Atorina att vi inte skulle vara med på lektionen så kom Marie och Lollo springandes. I händerna hade de små lappar och på de små lapparna stod det kommentarer på våra små uppsatser. Det var då inom svenska på naturprogrammet. På min lapp stod det:

Melinda
MVG
Du har åstadkommit en otroligt detaljrik och fint analyserande skildring. Du lyckas verkligen med att få läsaren att uppleva hur det kändes att gå i de olika klasserna. Din meningsbyggnad är god och varierad.
Lycka till i den nya klassen önskar Inger N.


Haha försökte ta kort på lappen först (så jävla nöjd är jag) men kameran var cp efter att pappa gått igenom en massa med den igår. :P

Även på datakunskapsproven har jag haft alla rätt. =)
Nu kanke ni tycker att detta borde göra så att jag ändrar mig och byter tillbaka, men nejnejnej. Dessutom är det väl bra att ha ett gott minne från den svåra linjen. ;)

Jag har ett äckligt spanskaprov på måndag också :S Jag är livrädd ^^ Läraren verkar TRO att jag kan spanska, men det kan jag verkligen inte x) Men det är väl bra om hon tror det haha.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: