Kort skoldag med mycket förseningar

                                            Datum: 2007-09-25 Tid: 15:21:53 Kategori: Blandat

Fyfan vilken jävla skitdag! Så skulle man kunna trycka ur sig, men jag tror inte att jag gör det. Den var rätt okej faktiskt. Hade sovmorgon och började inte förrän 09:40. Tyvärr kom jag försent till den lektionen med 5-10 minuter på grund av stackars Emelie. Den lilla stackaren har skadat knäet och kunde knappt gå. Hoppas att det blir bättre snart!!

Hade även Engelska och Svenska idag, kom försent till båda lektionerna. Haha hur är det möjligt? Aja, det var inte så sent i alla fall, ungefär 5 minuter, de hade knappt börjat. Tur :)
Hade även Hälsopedagogik idag, eller det var meningen att jag skulle ha det i alla fall. HAHA jag var den enda som var där. Emelie skulle också varit där, men hon åkte hem på grund av skadan hehe. Jag slapp i alla fall att sitta där ensam, så jag fick en uppgift jag ska göra hemma. Verkar rätt kul haha, hoppas det är det också!

Jag gick av bussen vid Posten idag, för jag skulle köpa ett block på Bokhandeln. Det gjorde jag också. 75kr gick det fanskapet på! Inte överdrivet dyrt för så många sidor,  men det är ändå pengar! :P

Läxor har jag också!

Alla tjatar ju hela tiden om att man behöver allting i en lagom mängd. Lagom med mat, lagom med godis, lagom med motion. Men det fick mig att tänka på en sak. LÄXOR! Tänker ingen på att det kan bli lite MYCKET? Kan inte lärarna ge oss LAGOM med läxor också? Det är jobbigt att ha 3-4 läxor VARJE dag! Ushush! TÄNK PÅ DET ALLA LÄRARE!

image181

Jag har precis DUSCHAT! Alltså inte inne...utan UTE! Usch det regnar som attans hehe :) För att låta så mild som möjligt. Jag som hade en sååå fin frisyr innan, har nu värsta klistrade kletet på huvudet. Shit alltså, jag fick hur många komplimanger som helst idag. Lite tråkigt att de inte är sanna, tänk vad synd det är om folk i min närhet egentligen :/ Jag får börja vara själv så ni slipper hemska mig!

1 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie

Melinda, du är den vackraste flickan på jorden, jag är inte lebb, men, jag är avis som fan på dej! Du är en av mina bästa vänner också! Du är underbar! Var stolt, det skulle jag varit om jag vore du! <3

2007-09-25 l 15:45:25
Blogg/hemsida: http://xEmelie.Blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: