Turdag

                                            Datum: 2007-09-03 Tid: 15:59:21 Kategori: Blandat
Idag har jag inte haft otur någon gång än så länge. Jag hade sovmorgon i morse och det var skönt! Jag fick med mig både busskort och skåpsnyckel så ingen stress där inte. Fick sittplats i bussen både dit och hem, hehe perfekt. För några dagar sedan var min diskett borta som vi använder i datakunskapen i skolan. Den var spårlöst borta, varken i mitt skåp eller hemma. Men idag fann jag den! I Lollos skåp låg den haha. Jag la den där en gång när jag glömt skåpsnyckeln hehe. Härligt att den är tillbaka! Blev lite orolig för hur provet skulle gå annars.

I lördags var jag som ni vet på Västkusten med NV1 och NV2. Riktigt roligt faktiskt, fast myket bussåkande blev det! Vi samlade där en massa sjöväxter, strandväxter och vatten, som vi idag skulle artbestämma. Riktigt tråkigt faktiskt.

Igår färgade jag håret..igen. Mörkt än en gång. Men så här mörkt som det är nu har det ALDRIG tidigare varit! Igår när håret fortfarande var blött såg det nästan blått ut. Då fick jag lite panik. Men när jag sedan blåst det så såg det bättre ut. Tur! Håret under är fortfarande lite ljusare under för att den jävlka färgen inte täcker allt mitt hår, men skitsamma. Det ser bättre ut än om allt hår är i samma färg. Då se det bara konstgjort ut och det vill man ju inte. ;)

Bilder kommer senare..
1 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie

Det låter som ni har haft en underbar dag i skoolan utan mig trots allt ;)

2007-09-03 l 17:33:31
Blogg/hemsida: http://xEmelie.Blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: