Uppe tidigt

                                            Datum: 2007-09-29 Tid: 11:38:56 Kategori: Blandat
Idag vaknade jag runt halv 5 på morgonen. Ush så tidigt! Dels berodde det på att det var äckligt kallt i rummet så att jag låg och skakade, fastän jag hade täcke! Sen började jag plötsligt må väldigt illa. Jag hade inte ont i magen, men det kändes som om jag skulle spy när som helst. Hur jag än låg! Jobbigt! Eftersom jag inte är sjuk så finns det bara 1 anledning till varför det blev så. Det är en liten liten LITEN person som äcklar mig något så fruktansvärt! Alltså så fort jag tänker på den personen känns det som om jag ska vomera!!  I vilket fall som helst är jag glad att jag sov själv inatt, kul för den som legat bredvid i fall jag hade spytt. Haha, lyckligtvis gjorde jag inte det, men det var nära. :/ Synd egentligen att jag inte gjorde det, det skulle vart skönt att få ur sig all skit!

Nu kommer snart min lilla vän EMELIE! <3 Vi ska i alla fall ha en toppendag idag ;D Inget kan förstöra den här shoppingdagen..förutom pengar..som jag hoppas kommer räcka. Det MÅSTE de göra!

Ha en bra dag! <3

image190
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: