Varit i skolan idag

                                            Datum: 2007-09-07 Tid: 17:21:29 Kategori: Blandat
image134


Var i skolan idag igen. Har inte varit där sen i tisdags. Det var rätt okej faktiskt. Ligger lite LITE efter, men det ska nog gå bra hoppas jag. Jag har kommit på att jag aldrig oroar mig för något! Är det verkligen bra? Varje gång något händer tänker jag bara: Ääh, det ordnar sig! =) Det är väl i och för sig bra hehe, men vem vet.

Idag var det världens äckligaste mat i skolan! Typ pasta, korv och någon äcklig ketchup! Tur att man fixade lite godis efter skolan haha.

Idag var det skolkort! Kära nån vad nervös jag var. Jag och Emelie gick runt hela dagen och funderade på hur vi skulle hinna sminka oss. Som tur var hade vi 15 minuter på oss att fixa iordning oss, men det var knappt att vi hann. Tyvärr hjälpte inte allt smink och spray och var det var, utan jag såg värre ut än NÅGONSIN på ett skolkort. Det var inget trevligt alls! Fyfan!

Just nu sitter mamma och min lillebror och spelar Monopol. Brorsan sitter och pratar skånska och drar en massa dåliga skämt medan mamma sitter och garvar ihjäl sig åt honom. Rätt roligt hehe. Brorsan fyller år idag också! Grattis!...Har jag inte ens sagt till honom men han bryr sig nog inte^^ Han hade fått en massa ACDC prylar. Plånbok, halsband och armband tror jag!

Ha en fortsatt bra kväll!  Puss ♥
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: