Bloggen funkar igen

                                            Datum: 2008-04-01 Tid: 11:08:31 Kategori: Blandat
Heej :)

Tjena var längesen det var man kunde skriva av sig lite. Nu när bloggen ändrades (jag ser ingen skillnad:O) så märkte jag verkligen hur beroende av den jag är. Hur kan då inte Blondinbella och Kenza ha känt sig, fast de kanske tyckte att det var skönt att slippa skriva haha. Who knows. ^^
I alla fall, jag sitter hemma i soffan i vardagsrummet nu, ingen skola för min del. Vaknade i natt av att jag var kissnödig, VAD kan det ha varit...Jo, urinvägsinfektion, eller snarare blåskatarr. Usch vad jobbigt det är. Jag får det verkligen varannan månad också, sist jag hade det var 3 februari. Tänk, under min tid som 17 år, har jag redan haft det 2 gånger. Jobbigt. 5 gånger sedan augusti. Jag dör.

Förra gången jag hade det, det vill säga i februari, så sa jag till mig själv: Om jag får den en gång till så begår jag självmord! Jag har funderat på det, men jag tror inte att jag vill/vågar. Egentligen mår man ju bara dåligt av det 1-2 dagar, tänk på de som har cancer eller någon annan sjukdom. Fast där jag lova er mina vänner, om jag får någon såda sjukdom så LOVAR jag att ag tar död på mig själv. Palla leva då.

VARNING! Långt inlägg.

Skulle vara hos Petra (doktorn) 09:30, men som vanligt kom jag inte in förrän 10:00. En sådan jäkla väntetid hela tiden. En rolig grej var att hon hade en bild på sin dotter på sitt kontor, och hennes dotter råkar vara min företagsekonomilärare. Haha. =) Hon var sig rätt lik faktiskt!

Skriver senare, måste på toan. ;P Puss<3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: