Det där med ätstörningar...

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 22:53:18 Kategori: Blandat
Förlåååååt xD

Kan inte sova, och kom att tänka på en sak som hände förut idag.
Slutade skolan kl 14:30 idag, min buss hem går 15:20. Finns även en direktbuss som går 15:17, den bestämde jag mig för att ta.
Tog 4:an bussen in till stan tillsammans med Charlotte. Väl på bussen så stöter jag på en gammal klasskompis, Joanna. Trevligt! Hon ska också ta 15:17 bussen, och hon får visa vilken hållplats jag ska vara vid. Det var tur  att hon var där på bussen, annars hade jag gått fel. De höll på att göra om stället där bussarna brukar stå, det var därför jag inte visste. ^^ Nu, för tillfället är hållplatsen ute. ^^


Jag och Joanna står där och småpratar lite när hennes kompis plötsligt dyker upp. Hon gick i samma skola om oss innan, men jag kände henne inte lika väl som Joanna gör. Den här kompisen, Matilda heter hon, såg ut om mig för ungefär 1 år sedan. Lite mullig sådär, inte smal någonstans. Sedan gick något galet med henne. :S
Hon fick ett behov utav att alltid, alltid behöva röra på sig. Gå ut och springa, göra situps kl 5 på morgonen + mycket mer. Synd, för hon förstörde sin kropp. Hon lades in på KSS för behandling i 4 veckor, något som behövdes, och nu mådde hon mycket bättre sa hon. Men frågan är om hon gör det?

Hon berättade att hon börjat röka (för 2 månader sedan typ) och det är ju verkligen inget positivt. Det såg jag på hennes tänder, de var riktigt gula. Synd det där. "/

Men det som jag reagerade på mest, var hennes klädsel. Hon kom i ett par gansa tajta jeans, med låg midja, string hade hon också. Och de banden såg man kanske, 5 cm över byxorna. Jag kunde inte ta blicken ifrån det. xD Jag vet inte, det kanske är modernt nu, men det ser ganska, billigt (?) ut tycker jag. Även en sjupd uringad tröja, eller linne kanske det var, och då såg man vad ätstörningarna hade gjort med hennes kropp. Hon såg ut som en kille, helt platt.

Usch, hemskt det där med ätstörningar. Ingen ska behöva ha det egentligen. Det går ju direkt till hjärnan och blir som en psykisk sjukdom. Jag lovar, alla tycker mycket mer om en som man var innan, en efter en ätstörning.

ma.
4 kommentarer                                                                                                                    
  Kim

jasså string ser du

2008-04-28 l 22:58:51
  Anonym

Godmorgon tjejen! Hoppas att du får ens kön tisdag,,,ska du göra något skoj denna dag?

2008-04-29 l 08:12:10
Blogg/hemsida: http://Blondis81.blogg.se
  sanny

ja... ärstörningar är inget man hoppas ens sina ovänner får

2008-04-29 l 09:30:11
Blogg/hemsida: http://sannyt.blogg.se
  h

usch, det där med ätstörningar är verkligen obehagligt! & det blir ju inte bättre av att storbloggare som blondinbella hela tiden tjatar om sina dieter hit & dit ..

2008-04-29 l 12:32:09
Blogg/hemsida: http://thathoneygirl.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: