En feting dag!

                                            Datum: 2008-04-26 Tid: 21:54:24 Kategori: Blandat
God kväll alla bloggare & andra människor! =)

Ett hyfsat sent inlägg från mig den här lördagkvällen. Har precis spelat lite guitar hero och det gör jag aldrig igen. Pinsamt vad dålig jag är! Befinner mig på stadiet medium, och det går ju som väntat...

Igårkväll, var väldigt trevligt. Underbart roligt var det. Frågan är bara om barnen som kom på discot också tyckte det. De var riktigt sega och satt mest i kanterna. Jag, Cajsa, Marie m.fl. hoppade runt som galningar och försökte få fart på stället. Men det var svårt kan jag lova. Aja, jag hade kul i alla fall. Och det viktigaste av allt var ju faktiskt att naturklassen skulle få pengar till sin kära klasskassa. Det fick dom! 2500 kr typ. :O Inte illa! Mina pengar var inräknade där, betalade säkert 50 kr för drickorna och godiset jag köpte av dem. ^^ Snäll är jag!

Tänkte inte på att ta bilder där faktiskt, utan fick bara en suddig bild av Marie när hon håller händerna för ansiktet, inte värt att lägga ut här ens. ^^ Men idag, då har jag tagit bilder. Har bakat och stått i, riktigt mumsigt! Men, jag tror att jag har blivit galen, har bakat 2 misslyckade kladdkakor nu under beloppet av 3 dagar. Vad har hänt?!

image614
Jag & Sebastian lagade fläskfilé och hasselbackspotatis förut! Till det hade vi bearnaisesås, det blev fantastiskt gott! Det trodde vi inte, med tanke på att det var första gången vi lagade det, men det blev bättre än väntat. Proppmätt blev man också, och jag är fortfarande inte hungrig, typ 6 timmar efteråt.
Kan ju meddela att jag sov middag 1 timme efteråt, riktigt skönt. Vaknade upp alldeles svettig för att det var så varmt, mindre mysigt kanske. ^^
image615
Gjorde även en inte alltför smarrig kladdkaka, vispad grädde till. Varför blir den så tjock? :O Jag ville verkligen, VERKLIGEN, ha den perfekta kladdlkakan, men icke. Kanske var den äcklig för att jag redan var så mätt? Det kan ju vara så. ^^ Justde, vi köpte ju glass förut också, måste ju äta den också. Aja, det löser vi någon annan dag.
image616
Som sylten på sardinen, en riktigt fet skål med godis. Vilken lördag va? Nu får jag inte ner en bit till (skålen är INTE tom än!) Nog med ätande för idag eller vad säger ni? ;D


1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

nejmen hejsan hoppsan!! Vi får göra kladdis nån dag! Det är ju då det blir bra ju ;D

2008-04-26 l 22:56:32
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: