Evening

                                            Datum: 2008-04-21 Tid: 18:39:52 Kategori: Blandat
Heej

Jag övar som fan på engelskan märker ni va? Det går ju galant!
Kom nyligen hem faktiskt, efter att ha åkt runt på lilla moppen och letat efter nycklar. Dock utan resultat. =( Eller, resultatet blev väl att jag inte fann dem, men det var ju dumt. Vart kan de vara? Inte i mitt hus, inte i parken, inte i hamnen, inte i väskan. ÅÅH!!
Var nyss på ungdomsmottagningen för att kolla lite grejer. En rolig sak med att gå dit är att man alltid känner igen nästan alla. Idag var det till och med en kille där, som jag haft på msn. Skoj det där, men alla måste ju dit någon gång.

1 streck - Inte gravid, 2 streck - Gravid

Hade endast 1 streck, tack & lov.
Kanske lite för personligt att skriva om i sin blogg? Det är det kanske, men jag har ju en sådan alldaglig blogg att den kan behöva sticka ut lite emellanåt. =)
Om jag får tid över lite senare, så kanske jag kan möblera om rummet igen? Det ser ju förjävligt ut nu, rent ut sagt. Jag skaaaa ta bilder på det, jag lovar. Men inte idag. Orkar inte greja med det just nu, eller sen. ;P Kanske i morgon. ^^ Slapp jag är! :O

image602

Ruskig.


0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: