Kärlek

                                            Datum: 2008-04-20 Tid: 22:36:07 Kategori: Blandat
Hej alla fans!

Hehe, sådär börjar alltid Rosa sina små videoklipp hon gör. Ni vet, Livet enligt Rosa.
Kom hem runt halv 10 efter att ha varit på en liten promenad med Cajsa & Marie. Vi gick i stadsparken lite och Marie fotade med sina nya Canon-kamera. En riktig läckerbit som kostat typ, 6000 kr. :O Det är rätt dyrt, menmen, är man skillad så är man! :D
Skulle egentligen varit hemma runt halv 9, då Parlamentet börjar, men jag såg det hos Cajsa istället. Faktiskt, så är jag lite besviken. Björn var inte lika rolig som han brukar, men han har det säkert jobbigt. Rött parti vann i alla fall, Johan Glans var med där. =D

När jag var på väg hem från Caj, så gick jag ensam där på gatan. Om jag ska vara ärlig, så tittade jag faktiskt bakåt då och då, ingen kan väl ha undgått att höra om Engla. Det finns fuckade människor överallt har man ju märkt, bäst att hålla utkik. Det läskigaste var att gå igenom skogen, även om det är upplyst just vid vägen, så ser man ju inte vad som döljer sig där inne bland träden. Jag sprang inte, men jag tittade bakåt typ, ett antal gånger.
Dock gick jag inte bara i skog, utan även vid en massa hus. Då stod den en man i fönstret, jag vet inte riktigt vad han sysslade med, men det fick mig att tänka på kärlek. Han hade säkert en tjej där inne som han älskade, kanske hade de barn? Förutom de tankarna, så tänkte jag på hur det är att vara nykär. Liksom, sådär så att det pirrar i hela kroppen. Man vågar inte riktigt säga vad som helst, eller göra vad som helst. Lite blyg, men samtidigt nyfiken på den andra. Jag hade egentligen ingen anledning att tänka på just, nykär, men det ploppade upp bland tankarna bara. När jag väl tänkte på det, så kom den där känslan i min kropp. Det bara pirrade och det kändes så bra! Jag kan knappt förklara. Gick ensam där på vägen, hus, asfalt och gatlyktor. Vilken kväll?

Såg ni månen? Fullmåne, den var orange. Den är helt underbart fin. Betyder det något speciellt när det är fullmåne? Jag vet inte riktigt, vet du?
Jag älskar när det är fullmåne, det borde du också göra hehe. Den är så vacker då.

En fråga till, är ni nykära? Känns det bra? :)

Måste sova! Ha det fint era som tallkottar! =) Love ya!


2 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

Det var kuul :D
vi får ses o röva nån dag!!

2008-04-21 l 00:43:08
  Melinda

jaaa :D

2008-04-21 l 07:52:13
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: