Läggdags

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 22:21:11 Kategori: Blandat
God kväll :)

Har skrivit sjukt många inlägg idag, men måste skriva ett till känner jag. Sedan får det vara nog för idag!
Det är så himla roligt när ni kommenterar inläggen, och idag har jag haft närmare 100 unika besökare.
Hoppas verkligen att det fortsätter så. Det är så himla mycket roligare att skriva då! Ge gärna tips & idéer på vad jag kan skriva om. Är det något ni vill veta t ex? =)

Sitter och "dividerar" med mig själv om hur jag ska göra min blogg. Den ska bli somrig i alla fall. Inget svart, grått eller mörkt här inte. (Som den är nu haha, alldeles för mycket höst!) Nej, det ska vara blommor, kanske fjärilar, och mycket färg.
I morrn är det nationella prov i engelska A för min del. Jag är sjukt rädd för det. Suger hårt i engelska och vet att jag kommer dö, typ. Men, som tur är, så kan inte nationella proven sänka, utan endast höja betygen. GLÖM INTE DET NI SOM ÄR SÅ NERVÖSA ATT NI INTE KAN SOVA! ;D Men, allt hemskt för med sig något gott, inte sant? För min del är det goda en sovmorgon. Jag kan sova 1 hel timme extra, PERFEKT!
image637

I brist på bilder lägger jag nu ut denna, en sjukt ful bild på mig där man ser alldeles för mycket hud. Men, ett inlägg blir bra mycket trevligare med lite bilder, eller hur? Det spelar inte så stor roll om bilden är snygg eller ful tycker jag! ;D Står i Charlottes rum här i Falköping! Löshår, uringning och skinnkjol (fejk-skinn!).

Ha en riktigt nice natt allihopa!
Och bajsa inte snett ;D

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: