Misslyckad kladdkaka och slingor i håret

                                            Datum: 2008-04-24 Tid: 21:26:28 Kategori: Blandat
God kväll :)

Nästan fredan då. =) Kom nyss hem från Fabriksgatan efter att ha gjort det som står i rubriken. Jag och Cajsa bakade en kladdkaka, men satte fel värme på ugnen så det blev lite wierd. Vi var lite oroliga för hur länge den skulle stå inne, hennes pappa sa "någon minut till." Plötsligt börjar det ryka som fan från ugnen, och ut kommer en svart kladdkaka. Lyckat! Jag som hade längtat efter en sådan, så gott med grädde och mjölk till. Fick skära bort det översta lagret, och kvar blev en tunn sockerkaka med chokladsmak. Inte vad vi hade tänkt oss kanske, menmen. Det kommer fler tillfällen!

Marie skulle egentligen varit med oss, men inte då. Då sitter hon hemma i pyjamas och är helt borta i sina tankar. Gör saker som hon inte har en aning om att hon gör och säger saker hon inte vet om. xD Haha! Jag vet inte ens om det är så, men Cajsa sa att hon hade sagt det i alla fall. Stämmer det Marie?

Vi fick även för oss att slinga Cajsas hår, blonda slingor fick det bli. Har aldrig gjort det innan, är lite nervös för hur resultatet kommer att bli, men får hoppas på det bästa. Stod där en bra stund och försökte få ur hårslingor genom den snygga mössan. ^^ Dessutom var det en galen liten katt utanför som ville in i badrummet, men icke.

image611

Lite fel bild kanske, eftersom Cajsas hår är brunt och inte rött, men ni fattar principen! =)

image612
Såhär fin kunde vår älskade kladdkaka ha blivit, men ack. Den blev fet, och den blev hård!

Ska plugga företagsekonomi nu, sedan sova. Ha en fin natt alla människor. Kanske att jag nästa vecka försöker fixa en ny design. Håller på att planera för fulla muggar här. ^^

1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

hahah xD jo, visst är det sant.. jag går alltid av vid posten, när jag åkt buss, men i onsdags hoppade jag av vid ringvägen utan att fatta nått :S o massa andra grejer!!

2008-04-26 l 02:22:18
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: