Nu börjar det likna något..

                                            Datum: 2008-04-21 Tid: 21:29:01 Kategori: Blandat
God kväll alla människor ute i världen! =)

Tänk om alla i hela världen skulle läsa min blogg, det skulle bli flera miljarder. :O
Vad underbart roligt det skulle vara, och vad mycket pengar jag skulle tjäna. ;D
Det där var nog bara en konstig tanke eller önskan, som aldrig kommer hända, men whatever! Haha, på tal om whatever, så kunde inte min lärare Dalle stava till Kebnekaise idag, så han skrev; kebnewhatever. Vilken lärare. :O

Har krattat i trädgården eftersom far min har mossrivit. Det var inte lite mossa det kan jag lova, och det var bara framsidan. Aja, glöm att jag krattar mer! Fick fasen håll efter 5 minuter. DET kallar jag kass kondis..
Sen kommer den en kvinna med sitt barn, och såg att lilla Ella var ute och sprang på gräsmattan, då blev de genast nyfikna och stod där och snackade i vad som kändes som en evighet. Den lilla flickan som hette Saga, var väl runt 3 år, och väldigt söt & väldigt pratig! Haha =) Fick lyfta upp Ella så att hon kunde klappa henne. Något som E kanske inte uppskattade särskilt mycket. Aja, hon mår nog bra nu i alla fall.

Har möblerat om lite också, blir ju lite bättre faktiskt (som tur är!) men Sebbe gillar det nog inte speciellt mycket. Han vill ha sängen där den stod innan, men nu har jag flyttat den. Illa ;D Men det var inte snyggt förut när den stod där och bara, pekade ut, bättre nu tror jag. Även om det inte blir som jag har tänkt mig.

Vill ha gardiner och fönsterbrädor här inne snart, det skulle vara oerhört lämpligt faktiskt. Lite blommor i fönstret (denna gången riktiga) och även någon liten lampa. Btw så är min ena lampa spårlöst försvunnen, undrar vart den kan ha tagit vägen...

Värda inlägg jag skriver känner jag. Men nej, nu kom jag på ett samtalsämne!

Ingen kommer orka att läsa det här, men det gör inget. Nu får jag i alla fall skriva av mig.
Har ni någonsin tänkt; hur är jag som människa egentligen?
Det har faktiskt jag (ja, tro det eller ej :P) och jag kan inte komma på hur jag är. Det enda jag vet, är att jag inte är så som jag vill vara. Lite synd, jag måste bättra mig tror jag. Jag vill kunna vara en sådan som man kan lita på till 110 % (jag ljuger inte något längre) och som kan allt möjligt. Bland annat vill jag kunna alla sporter, alla ämnen m.m. men det går inte enligt planerna. Hur är jag då? Antagligen en misslyckad person som har misslyckats så här långt i livet. Ibland kan jag tänka: Hur hade det varit om jag inte hade haft den kompisen? För, kompisar påverkar jäkligt mycket hur man är själv. Se bara på mig! I mellanstadiet hade jag en massa olika vänner. Först några töntiga kanske, sedan lite "coolare" osv. Fattar ni?
Jag antar att vi ALLA har blivit påverkade av vilka vi umgås med, det är ju naturligt antar jag. Kanske lite dumt, men man kan ju påverkas positivt! =D Glöm inte det. Jag tror att JAG har påverkats positivt med åren, jag är inte lika blyg längre till exempel.
Det kan ni komma ihåg, gott folk. Att vara blyg är det sämsta man kan vara. Det hjälper inget och ingenting, det förvärrar bara din vardag.

Det var mitt "lilla" inlägg för idag. God natt <3
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: