Rida, någon?

                                            Datum: 2008-04-28 Tid: 10:42:20 Kategori: Blandat
Vädret är underbart, jag sitter inne vid datorn. Så ska det väl inte vara? xD Jag blir extremt sugen på att skaffa mig en häst och bara ge mig ut i skogen och gunga med. Någon som rider?=)

Jag red för första gången när jag var väldigt liten, på en sådan där dag där man fick testa på tror jag. Sedan började jag på ridskola när jag var 8-9 år, men slutade för att jag blir lite rädd. Hästen skenade nämligen iväg i full galopp och jag föll av. ^^ Skaffade mig senare en sköthäst (Klumpen<3) och red då & då, men mest pysslade jag om honom. Han var ju så gammal, 31 år blev han. Inte dåligt, men han var en New Forest, och de bli ganska gamla om jag itne har helt fel?

Hade en sköthäst till (Spretten<3). En nordsvensk travare, mörkbrun och en fantastisk man. Men nu har jag inte varit hos honom på ett himla tag, tyvärr. "/
Jag red på ridskola igen förreste, hela 9:an. Men det blev dyrt, så slutade där också. Då var jag faktiskt inte rädd. Bara så ni vet.^^ ;D

image625
Har ni någonsin känt på en hästmule? Så himla len och mysig.
 Mjuk!
Om ni inte har känt på den, leta fram en häst och gosa lite tycker jag. =)

1 kommentarer                                                                                                                    
  Carro

Skulle gärna skaffa mig en häst om jag hade tid. Mne de senaste åren har jag varken ridit eller klappat en häst. Hoppas du får en bra dag!

2008-04-28 l 10:44:47
Blogg/hemsida: http://carrobarrometer.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: