Slut!!

                                            Datum: 2008-04-17 Tid: 21:57:09 Kategori: Blandat
God kväll :)

Jag är sjukt trött just nu, kan somna in när som helst. En underbar nyhet, jag har minskat i vikt! Hur? Jag har INGEN aning, men bra är det i alla fall. Fortsätter jag såhär så...;D

Aja, idag kom jag på att världen är grymt orättvis. Jag och Anton stod och snackade i skolan om att vi tyckte det var orättvist att man kunde få bra betyg utan att vara i skolan m.m. och då hörde rektorn det. xD Han frågade vad vi stod och babblade om och förklarade för mig att jag kan komma sista dagen i skolan och göra alla prov om jag vill, och då kunna få MVG i alla ämnen. Cool, men lite, scary. Kanske jag ska sjukskriva mig? Slappt ju. Fast jag är redan slapp som ett jäkla as.
Nåväl, jag sitter här med min lilla gitarr och lirar lite sjutk grymma låtar. Typ, Takida. Haha, nejdå, men nu slutar jag nog med det i alla fall. Måste sova snart, annars dör jag.

Justde, innan jag sticker. Tittade en snabbis på Efterlyst förut, handlade såklart om Sveriges ÄLSKADE Anders Eklund. Äckel! Bläää, att han kan ha gått fritt i Sverige så himla länge. Suttit i fängelse 4 gånger på typ, 5 år, inte illa det inte. Men hemskt att han dödar så många. Han hade tydligen ett abnormt intresse för sex. xD Ååh, jag älskar det ordet!

Sleeping time soon! =)
Have a nice night! ;D
1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

aaaaaaaaaaaaaaaaaw!!! Det gör jag med!! :D Ända sen Ösjönäs ;D

2008-04-18 l 00:12:07
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: