Torsdag

                                            Datum: 2008-04-24 Tid: 09:42:03 Kategori: Blandat
God dagens! :)

Solig dag idag med, perfekt. Eller kanske inte. Slutar vid 4 idag så blir inte mycket tid till att vara ute. Usch, torsdagar suger hårt.
Tittade ni på Rent Hus igår? Det gjorde jag, det var sjukt roligt och underbart. Den lilla gubben, Jan, var helt underbar. "Ooja" "Oonej", "Nej men snälla ni.."

Sånna underbaringar till citat. Haha, städtanterna kommenterade det till och med. ^^ Såg ni det inte? Se nästa avsnitt, kul ju! Får en massa tips också, till exempel hur man gör för att skippa få igenimmade speglar i badrummet när man duschar. Hur? Jo, man smetar på lite raklödder på spegeln och torkar sedan av. Det måste jag testa. Ett annat tips som jag kommer använda är, hur man skippar att dammet dras till t ex stereon ellet Tv:n. Använd sköljmedel & vatten. Det ska jag göra hemma sen hehe. =) Hoppas det funkar.

Körde bil igår också, på Korsbergavägen. Det var sjukt läskigt. Jag hade kvällssolen i ögonen hela tiden, vägen var smal och krokig, och jag körde nästan i diket. Så kan det gå. ^^ Men, som ni märker, jag lever. I'm alive! =)

Ska försöka plugga lite företagsekonomi nu, deadline den 5 maj. Hinner jag? Njae....

Puss & kram

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: