080831

                                            Datum: 2008-08-31 Tid: 17:01:45 Kategori: Blandat
Afternoon

Idag är det den sista dagen i augusti. Snart höst med andra ord. Läste i tidningen förut att det ska bli en varm och blöt (?) höst. Jag som verkligen avskyr regn. Jag borde fly landet och bosätta mig i Spanien eller något. Det kanske vore en bra idé? Får bli efter gymnasiet!
Men ändå, vem kan motså Sveriges underbara, avgasfyllda städer? Kronofogden, minusgrader osv. Naturen då den är som allra bäst på sommaren får vi inte glömma! Gröna björkar (som en del oturligt nog är allergiska mot) gräset, alla fina smörblommor osv.
Underbart.

Hur som helst. Jag måste sluta vara mig själv. Enligt andra är jag alldeles för lättlurad och går på korkade saker. Antagligen beror det på att jag är ganska osmart och inte vet bättre. Det börjar bli riktigt störande faktiskt, det måste få ett slut!

Cajsas katt Bruce rymde  förut! Vilken liten busunge! Som väl är så hittade de honom igen, och nu befinner han sig hemma, varm & trygg! :) Som en katt ska ha det! :) <3 Sötnosen.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: