Another day in paradise

                                            Datum: 2008-08-19 Tid: 11:30:33 Kategori: Blandat
Söthögar

Idag är det tisdag, vilket betyder att det är den sista dagen på sommarlovet för min del. Föräldrarna jobbar och min bror har sin första dag i skolan redan idag. Så här sitter jag, ensam. Dricker varm oboy och åt nyss en bulle. Dock ingen kanelbulle, utan det var något annat grönt klet inuti. Förhoppningsvis inte snor.

Vad händer idag då?
Cajsa kommer hit en sväng och ska överlämna fritidskortet som hon så fint hämtade här härom dagen. Sen har jag fått henne att springa förbi kiosken och köpa lite godis till mig också. Det ska bli riktigt smarrigt! =D Jag har nog ett litet beroende av godis, -TYVÄRR.

Boken börjar närma sig sitt slut, vilket är riktigt tragiskt. Har knappt 100 sidor kvar av över 400 stycken. Det är nu som den är som mest spännande tycker jag, när alla frågor får sina små svar. Åh gud vad jag älskar mord! =D Kanske är något jag borde sysselsätta mig med när jag blir äldre, fast då finns ju risken att jag är så pass osmart att jag själv blir den drabbade. :P

Usch jag sitter och lyssnar igenom en massa låtar från mitt gamla band. ;D Nu låter jag ju värsta skillad, men det var inte så märkvärdigt. Gitarr spelade jag, för er som undrar. Jag måste säga att det är väldigt pinsamt att lyssna på låtarna såhär i efterhand. Aja, såååååå dåliga var vi ju inte. Eller förresten, det kanske vi var? :P

Puss på er! ;D
1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

HAHAH, OH NO! Lyssnade du på'rää?! jag får flabb bara jag tänker på det..

2008-08-19 l 23:23:07
Blogg/hemsida: http://sladdnarkotika.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: