I know how I feel about you now!

                                            Datum: 2008-08-31 Tid: 11:36:38 Kategori: Blandat
God morgon!

Struntsamma att klockan närmar sig halv 12, det är morgon för mig ändå. Sitter här och känner mig lite...trött? Har precis vräkt i mig varm choklad och 3 bullar till frukost, bra Melinda!

Igårkväll åkte jag till Cajsa, och där, tillsammans med Marie, glodde vi på film. Först blev det någon gammal julkalender (Dieselråttor & Sjömansmöss), sen blev det den första Tsatsiki-filmen. Vi tittade dock inte bara på film, utan vi försökte även luska ut våra bh-storlekar (utan resultat för min del) och ringde några människor.
När Cajsa ringde en speciell "vän" så skulle vi lotsas som om hon var ensam. Det gick ju bra när jag NÖS mitt i alltihop. xD Vilken fullträff!

Fick skjuts hem av Marie sen så att jag slapp gå. Eller förresten, det fick jag inte alls. Jag körde faktiskt moppen själv, utan hjälm. Kanske inte så rockigt, men det var ju bättre än att gå. Dessutom har jag inte suttit på en 2-hjulad kompis sen jag sålde min egen. XOP, var ju mitt reg. nr. Även Maries! Det tycker jag är häftigt.  

Idag blir det en städdag för min del. Ska ni hitta på något roligare kanske? :)
Har haft samma gamla sunkiga sängkläder ända sedan jag var sjuk, kanske inte så fräscht att ha nu. Glas står lite överallt, gamla godispåsar och en massa smutstvätt. Har dock redan lagt undan all smutstvätt, så nu blir det att dammsuga och våtdamma.
Kan behövas ibland. :)

Jag borde öva på engelskaläxan.
Puss! ♥
1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

Haha!! Det var skoojj xD "allå-allå-alååå!"

2008-08-31 l 23:20:39
Blogg/hemsida: http://sladdnarkotika.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: