Jag är tråkig, jag vet!

                                            Datum: 2008-08-28 Tid: 21:14:11 Kategori: Blandat
Hej människor, stora som små!

Här sitter jag och skriver medan jag funderar över om jag har något mer att göra inom skolan. Har precis skickat in en engelskauppgift som jag fick rätt nyligen. Inte speciellt svår faktiskt. Den var till och med så pass lätt, att jag kanske vågar satsa på ett VG i Engelska B. Vore oerhört roligt om jag kunde få det, med tanke på att jag endast fick G i A-kursen.

Hade musik för första gången idag, givetvis på datorn. Inga instrument här inte, nejnej. Ett program vid namn MadTracker har vi, någon som känner till det? Än så länge fattar jag inte ett dugg, men med lite träning så kanske jag ska kunna slänga ihop en låt? Läraren är sjukt skön, väldigt slapp. Lämnar salen lite då & då och vi fick sluta många minuter tidigare. Sånt gillar vi. Hoppas att det håller i sig, och att han alltid kommer att vara sån. Enligt Carin är han det! =D

Efter skoldagen (som för övrigt slutade vid 17.00 idag) drog jag och Emelie in till stan och uträttade lite ärenden. Usch vad vuxet det lät, men det är faktiskt sant. Jag köpte mig en kalender på Åhléns, det var jag i stort behov av. Jag har redan skrivit in alla vännernas födelsadagar (nästan i alla fall!) och en massa läxor och liknanade. Dock har jag inte så många, än. Självklart käkade vi ett litet meal på Mc Donalds också, sjukt hungrig var jag.
Har typ gått runt och skakat i skolan idag, i alla fall de sista timmarna. Det tär på mig, tydligen. Mer än vad jag vill tro."/ Jävla körtelfeber!

Har en hemskt tråkig blogg nu, jag vet. Har varken bilder eller musik på datorn än, måste lägga in det snart. Tråkigt ju! Men, det kommer, lovar jag!

Pusspuss på er!

1 kommentarer                                                                                                                    
  mannen med pannen

du fick macdonalds i allafall ;P

2008-08-28 l 21:59:56
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: