Matfestivalen!

                                            Datum: 2008-08-30 Tid: 10:39:59 Kategori: Blandat
God morgon :)

Hoppas att ni mår bra, för det gör jag!
Igår efter en ganska lång skoldag gick jag och Anton in till stan för att joina folket på den o så berömda matfestivalen. Detta innebar dock att jag behövde ta med mig ryggsäcken, och jag orkade verkligen inte bära en tung dator hela kvällen, så den befinner sig just nu i skåpet i skolan. 
Fastän datorn och allt tillbehör lämnades kvar i skåpet, så var väskan fortfarande tung (tyckte jag!). Men jag skyller på att jag varit sjuk och att jag numera är svag, hoppas det håller.  

Igår var jag RAFFIGT klädd. I alla fall enligt Carin och Anton. Har egentligen ingen aning om vad det ordet har för betydelse, men skitsamma. Jag tog det negativt i alla fall, så efter skolan sprang jag in på Gina Tricot och köpte mig nytt. 548 svenska kronor gick det på om jag inte missminner mig. Men herrehud, det var väl inte så farligt för ett par jeans och en tunika? Nejnej, jag är nöjd med mitt impulsiva köp!
Något som inte är så roligt dock, är att jag har fått celluliter all over the body! Rumpan är täckt med det, och så även låren. Vad har hänt? Aldrig haft det innan. Eftersom jag har vart sjuk och gått ner nästan 6 kg i vikt, så kan jag väl i alla fall inte ha blivit fetare?
Den enda vettiga förklaringen enligt mig, måste vara att jag gått ner i vikt och förlorat alla muskler. Att då den huden som tidigare fylldes upp med muskler, numera är tom...Kan det stämma tro?

PANIK! Det är vad jag har över detta. Någon som vet en bra träningsmetod som tar bort dem omedelbart?

Jag kan visa kläderna lite senare! =D
Stötte även på lite Hjomänniskor. Cajsa, Marie, Lollo, David & Natalie såg jag bland annat. Hur kul de hade är jag inte riktigt säker på, men själv var jag överlycklig. Jag och Anton gick där och riktigt NJÖT av den underbara känslan. Nämnde jag att vädret var på vår sida också? Sol hela tiden, och temperaturen var perfekt. Åh! =)

Tog ett litet antal kort med mobilkameran (dvs att de inte är av högsta kvalité) som jag kanske bjuder på lite senare. Men tills dess, ha det skoj! =D
 
Ta hand om er!
1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

JAG hade roligt i alla fall!! :D fast blev roligast på kvällen, när de flesta hade gått :P

2008-08-30 l 15:29:42
Blogg/hemsida: http://sladdnarkotika.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: