Nicole sotis på Joel & M-K

                                            Datum: 2008-08-21 Tid: 11:42:34 Kategori: Blandat


Nicole Richie tycker inte det minsta om att pojkvännen Joel Madden har tjejkompisar. Det blev särskilt tydligt häromdagen när Mary-Kate Olsen dök upp på Roseland Ballroom i New York för att se Joels band Good Charlotte uppträda. Då ska det nämligen ha blivit ett himla liv på Nicole.  

- Efter konserten erbjöd Joel sig att visa turnébussen för Mary-Kate. Han visade henne även några bilder på Harlow. Joel är inte den som ljuger eller undanhåller saker för Nicole så dagen efter berättade han om händelsen för henne på telefon, säger en källa till Life & Style.  

- Nicole blev helt galen. Joel trodde att hon skulle respektera att han bara försökte att vara ärlig - för när allt kommer omkring så är han och Mary-Kate bara vänner. Men Nicole var sårad och arg. Han orkade inte med det, så han la på. Men hon fortsatte att sms:a honom efter det, säger källan.  

Källan tror dock inte att incidenten kommer att sätta käppar i hjulet för det giftassugna paret - bara fördröja ett eventuellt bröllop mellan dem.  

- De har sina vanliga toppar och dalar. Jag tror att de är galet kära och att de vill gifta sig. Men jag tror också att det är sådana här händelser som skjuter upp deras bröllop.

Källa

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: