Luciahelgen

                                            Datum: 2008-12-14 Tid: 14:48:15 Kategori: Photoshop
Min helg har gått fort..
Har eran gjort det med? Snart är det julafton ju!
Igår firade jag och Johan två månader, dock blev det inget käkande på någon fin restaurang den här gången. Man kan ju inte hålla på så varje månad. Det blir ju dyrt. .____.
Sov hos han i alla fall, hos hans mamma i Skövde. På fredagskvällen satt vi i en gul soffa, åt gul frukt och såg på Cast Away med Tom Hanks.
Den var bra.

Besökte även Johans lokal och spelade trummor i fredags och igår. Han är så sjukt bra så det finns inte. Han försöker lära mig så gott det går! Det är väl ungefär så man kan sammanfatta  mina "lektioner". Jag älskar att spela trummor. Det är nog tamejfan det roligaste instrumentet. Har ju verkligen inte den rätta tekniken eller något sådant ännu, men det kommer. Det ska jag se till!
Jag älskar trummor, och jag älskar Johan.

Fick även en del julklappar köpta. Till mor & far. Har nu ca 300 kronor kvar att köpa för till Cajsa, Marie och Johan. Justde, min bror skulle ha något också. Han hade nämligen köpt något till mig..



En prydnad vi har i fönstret.
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: