Ny design på gång

                                            Datum: 2008-12-28 Tid: 22:33:59 Kategori: Vardagslyx
Har nu suttit och pillat med koder och grejat i photoshop mest hela kvällen. Ett litet avbrott har jag gjort när jag gick ut och matade Ella, det är nog allt.
Jag kan avslöja så mycket som att min nya design består av den o så roliga färgen grå. Dött och tråkigt kan tyckas, men oftast är det den färgen som går hem allra bäst (enligt mig i alla fall).

Det är bara att inse, jag kan inte det här med koder - alls.
Det blir aldrig som jag vill. Det hoppar åt sidan, är för litet eller för stort och så vidare. Ja, ni kanske har haft samma problem själva?
Hur som helst så orkar jag inte fortsätta kämpa med det idag, utan fortsätter väl helt enkelt i morgon. Även jag behöver sömn. ; )

Jag och min familj satt även och diskuterade mitt framtida projektarbete. Nu finns här idéer kan jag säga, hoppas bara att de väl funkar..
Det skulle kännas oerhört skönt att faktiskt veta i förväg vad jag ska hålla på med under mitt tredje och sista gymnasieår.

Fick en fantastisk middag förut, bestående av fläskfilé, hasselbackspotatis och sås. Till det var det gelé. Den mest underbara maten, typ. Ostkaka till efterrätt, men det gillar jag inte. Därför satt jag och min bror och smaskade på var sin köpt liten chokladpudding i stället. Gick lika bra det. : )

Nu ska jag sova. Min hjärna är lika död som mina fingrar!
Puss och kram på er, sov gott ♥
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: