Slut på helgen

                                            Datum: 2008-12-07 Tid: 22:47:57 Kategori: Filosofi
Fan vad tiden går fort...

Jag hinner faktiskt inte med. Ibland önskar jag bara att tiden kunde stanna för ett tag. Så att jag kom ikapp...eller något.
Showen gick bra förut, det var riktigt roligt och en suverän erfarenhet. Jag och Emelie ställer lätt upp igen om det krävs några konferencierer! ; )

Alla de små barnen var så grymt söta, särskilt de små brudarna med solglasögon och jeans. Man ville bara gå fram och krama om hela bunten!
Som tack för den timmen som vi stod där och babblade så fick vi två godispåsar var + 4 månaders gymkort var. Det var verkligen värt det!
Vi belönade oss själva ännu mer genom att dra till Mc Donalds efteråt och ta en glass med chokladsås.

Samma gamla man som sa att jag och Micciz var sockersöta, sa nu att jag och Emelie såg ut som Snövit och Lucia. Jag var Snövit..
- Vart ska ni tjejer? Ska ni till..eh..INGENSTANS? =)
- Haha..ehm..JA!
- Aha! Ni ska till mååånen! Lycka till då!
- Tack så mycket! =)

Vilken konversation. En sådan där snubbe ni vet som brukar gå runt och leta burkar i soptunnor. Stackars människor!

Har för övrigt nyss slängt i mig en bit smörgåstårta som vart kvar från igår. Det var kanske inte den godaste jag har ätit, men nog dög den allt.
Såg även en film förut (vilket gjorde att jag missade Parlamentet!) och det var en andra Arn-filmen. Har dock inte sett den första, men jag tyckte att den här var ganska bra.
Fast tusan vad jag började grina när hans häst dog. Då kunde jag inte hålla mig längre. Jag fick sitta och tänka för mig själv: "Det är inte på riktigt, det är bara på film!", om och om igen. Usch, jag gillar inte att se när djur dör. Det är fruktansvärt.

Jag stod och tittade lite på Sixten förut. Med endast blicken kan jag få honom att gå dit jag vill, lite roligt. Jag älskar verkligen det lilla kräldjuret. Han/Hon (jag vet ju inte!!) betyder så ofantligt mycket för mig ska ni veta. Hjälper mig...på något sätt om det är något jag funderar över.
Det räcker med att vara i närheten av Sixten en stund för att jag sedan ska känna mig mycket bättre. Dock känns det hemskt att gå därifrån.  
När mina djur dör, hur ska jag då klara mig? Vad har jag då att leva för? Helvete, jag vill inte ens tänka på det...

Långt inlägg det här, men skitsamma. Jag måste skriva ner allt som händer mig känner jag.
Under den senaste tiden har jag börjat lägga märke till fler och fler saker som händer omkring mig. Sakerna som sker har alltid ett samband, de hör ihop..
Drömmarna, de blir bara märkligare för var dag. Nu försöker jag även tyda dem, vilket går sådär om jag ska vara ärlig. Men jag tror att jag lyckades tyda min dröm som jag hade natten till idag.

Jag befann mig på ett tak, ett hustak. Högst upp var jag. Sidorna med alla tegelpannor var täcka med snö och is, så jag var verkligen fast. En stege fanns dock längre ner, men jag vågade inte försöka ta mig dit. Jag gjorde det i alla fall... och gled. Gled så att jag hänge hjälplöst i stuprännan med den hårda marken nedanför mig.
Precis då gick en människa förbi lite längre bort. Jag skrek på hjälp, men kvinna verkade inte förstå. En utlänning. Jag skrek på engelska istället, och då förstod hon. Kom närmare... men inte tillräckligt fort. Jag föll..
Tur som jag hade så skadade jag mig inte, inte det allra minsta.

Jag tydde den som så att jag är rädd för någonting (antagligen för att stå på scen idag..) men om jag bara försöker så går det. Jag försökte ta mig till stegen...dock gick det inte. Visst..stegen hade hjälpt mig. Men jag klarade mig ändå. Chansa...och lyckas!

Det där var bara en av många drömmar som jag haft. Mystiska kan man lugnt säga. Dock var den här långt ifrån mystiskt. Bara läskig. Aja. Jag kan bara vänta på nästa dröm.

Tänk på att drömmarna hjälper oss i livet. Visar oss på ett eller annat sätt vad vi bör göra. Även dagdrömmar, - och tankar!
Tänk på det!

Nu ska jag läsa, puss
1 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie

Det var så jääääääääävla kul idag :D:D:D

2008-12-07 l 23:33:56
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: