You're gonna find someone new. I really hope you do. 'Cause I love you..

                                            Datum: 2008-12-15 Tid: 23:36:56 Kategori: Vardagslyx
Godkväll mina små änglar

Här sitter jag och lyssnar på Sigur Rós medan jag bloggar. Har just tryckt i mig lite te med honung i, jag känner mig sjukt illamående.
Handlade julklappar med Cajsa och Marie förut. Emelie hakade på hon också eftersom hon missade sina bussar. xD Nu har ytterligare 200 kronor försvunnit från mitt konto så det resulterar i att jag har runt 40 spänn kvar. Det är ju precis vad jag behöver när jag även behöver köpa till Johan och Adam..
Det löser sig, det gör det alltid. I alla fall för mig..

Medan Cajsa och Marie shoppade till mig stack jag och Emelie till djuraffären. Jag älskar verkligen djur, alla djur. Särskilt kär blev jag (som alltid) i gnagarna och ödlorna.
Vi diskuterade även om det är rätt eller fel att ha djur i bur. Jag ser det som så att så länge djuret i fråga har det bra så är det helt OK.
Visst, jag ser hellre att fåglar flyger fritt i naturen än att sitta i en liten bur (har aldrig tyckt om burfåglar, vilken KORKAD idé!:@) I alla fall. En kanin som ständigt får sitta i en bur i en djuraffär tycker jag otroligt synd om, då kan det ju ha ett otroligt mycket bättre liv hos en familj. Då kanske den till och med får vara utomhus och springa runt lite. Jag hatar synen av djuren i affärerna..De sitter där och näst intill ber mig att ta de därifrån.

De vill inte vara där! :'(

Usch nu måste jag fokusera på något annat. Jag blir bara ledsen i ögat av att tänka på de små liven.
Jag och mina vänner snackade förut om att lukten som råder på IT-gymnasiet i Skövde, är SVETT! Det är till och med så fruktansvärt att vi har blivit vana vid den odören nu. Man vet att går man förbi ett gäng på 5-8 personer så måste man hålla andan. Man klarar sig inte annars.

Idag var det fruktansvärt i mitt klassrum. Jag kunde nästan se ett grönt moln av stinkande äckligheter sväva omkring där. Dock åtgärdade Anton problemet genom att spruta lite parfym!
För en gångs skull känner jag mig ju nästan fräsch (fastän jag går klädd i mjukisbyxor..) när jag går på IT.

___________________________________________

Efter shoppingen gick jag till Johan i alla fall. Vi tittade lite på Johan Glans och gick sedan en promenad. Skönt att få prata lite faktiskt, samtidigt som man går. Det älskar jag. Kan inte stå still när jag pratar har jag märkt. Bara prata om allt och ingenting, men mest familjen. Finns så mycket att säga egentligen, som jag aldrig tänker på annars.
Jag ligger på en helt annan nivå nu än vad jag gjorde för några månader sedan. Jag har förändrats psykiskt har jag märkt.
Jag måste läsa den igen!

Dags för sängen. Imorgon är en annan dag. Puss på er



And just before dawn at the paving of the sky,
The stranger returned and said now I must fly,
When two thousand years of your time has gone by,
This song will begin once again, to a babys cry...
1 kommentarer                                                                                                                    
  Marie

Hahah :D ojseliojsan, vilken tjusig bild! :P det var jättekul att få se dig igen!! :D

2008-12-17 l 17:19:11
Blogg/hemsida: http://sladdnarkotika.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: