En dag hos Malin!

                                            Datum: 2008-02-17 Tid: 21:24:00 Kategori: Blandat
Hello again. ;)

Redan vid klockan 11 i morse åkte jag ut till Malin i Grevbäck. Har inte varit med henne på väldigt, väldigt länge kom vi fram till när jag väl var där. En massa saker var omgjorda sedan länge som jag inte ens hade sett. Men, jag tycker att vi hade det kul ändå!

Vi började med att spela lite TV-spel, i form av rally. Hmm, jag vann kanske, 1 gång av 10. Aja, jag är inte så nöjd med min insats där, men det var leriga vägar. :P
Sedan satte vi oss framför datorn och tittade på lite roliga Björn Gustavsson-klipp. Skrattade lite, sedan spelade vi Desperate Housewives. Har aldrig sett det på TV innan, men det var helt okej. Påminde rätt mycket om The Sims, fast ändå inte...Haha, hur som helst, det var roligt att laga mat! Först misslyckades jag totalt, men sen så! ;)
Blev så satans hungrig av att spela det där spelet, så efter det gick vi ner och käkade ris emd kyckling! Supergott! =)

Filmtajm! The Holiday. En mycket bra film, mycket lång också...men det gjorde inget! Bland annat så var Kate Winslet med (ni vet hon som spelar Rose i Titanic), Jude Law, Jack Black & Cameron Diaz.

Jag blev så sur i början när jag såg den! Hatar verkligen sådana som är otrogna! Som Amanda sa: Det minsta man kan begära i ett förhållande är väl för fan att man är trogen???

Haha, sen satt vi där och snackade om vilka idioter folk var som låg med andra under tiden de hade ett förhållande. Dra åt helvete med er, jävla slisk!

Haha det var väl det jag ville ha sagt. ;)

Men, dagen var inte slut där. Vi gick sedan upp och grejjade lite i photoshop! Det var riktigt kul faktiskt, i alla fall när det blev bra resultat! Vi gick in på bland  annat www.kobolt.net och tittade lite. Gör det ni med vetja! Ett hett tips ;)
3 kommentarer                                                                                                                    
  Sanna

Just nu har jag en
header tävling på min blogg, var med och tävla om du vill :)

2008-02-17 l 22:15:56
Blogg/hemsida: http://wiiiberg.tjejsajten.se
  K A I S A

diggar din "profilbild/visningsbild(?)"
I just love Mary- Kate Olsen!!! :D

2008-02-17 l 22:33:27
Blogg/hemsida: http://asiap.blogg.se
  Evelina

Kika in på min blogg, du hittar säkert något som intresserar dig!
Ha det bra!

2008-02-17 l 23:28:59
Blogg/hemsida: http://hjartaallt.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: