Friskis & Svettis

                                            Datum: 2008-02-25 Tid: 17:38:42 Kategori: Blandat
Hej på er. :)

Äntligen är jag hemma (så säger jag varje dag, men det är otroligt skönt att komma hem!) och har precis ätit 2 mackor och thé. Gott, men nu känner jag mig sådär äckligt mätt igen!
Slutade 14:30 idag, då stack och och Anton iväg till F&S. Härligt ställe, så fräscht & fint. Ljust, bra maskiner m.m. ett underbart ställe om man vill träna! Det ligger ute på industriområdet i Skövde typ. ^^ Nära och bra från skolan (IT), tar 10 min att gå dit ungefär.

Justde jag har fått hem den där gråa skjortan nu från H&M, hmmm, storlek 36 och SKITSTOR. Fan alltså, den gick till knäna, det ville jag inte..=(
 Vilket problem va ^^

I morrn blir det dans igen! Grymt roligt är det, OCH, det är INTE BARA GAMLA TANTER som dansar. Det är ungdomar, både killar & tjejer, vuxna (män och kvinnor) och äldre. Alla generationer alltså! ;) Så var inte blyga, det är askul. Har fått en så enormt mycket bättre kondition de gångerna jag gått alltså. Kan inte fatta det!

Kram<3
2 kommentarer                                                                                                                    
  Anonym

Va e de du dansar för ngt? : )

2008-02-25 l 18:16:18
  Melinda

det är allt möjligt :D Lite olika rörelser till olika låtar! Bland annat är det samba, fast det är inte så jättekul. ^^ Men det mesta! Både lugnt & snabbt! =)

2008-02-25 l 18:21:19
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: