Känner mig otroligt stressad

                                            Datum: 2008-02-26 Tid: 07:57:24 Kategori: Blandat
Ibland kan det vara skönt att bara sätta sig och lyssna på lugn musik, exempelvis panflöjt. Älskar det instrumentet, så otroligt fint! Jag ska någon dag bara gå ut i skogen, lägga mig ner och tänka på vad jag egentligen vill göra. Leva? Dö? Hmm, finns mycket att välja emellan.

Endel stannar hemma från skolan för att de har lite huvudvärk eller magont. Men, töntar! Herregud det finns värre saker på jorden än att ha lite ont i magen&huvudet. Tror ni att de fattiga barnen nere i Afrika och i andra länder får hoppa över arbetet för att de har lite ont i magen? Shit alltså, är så jäkla trött på människor som överdriver sin smärta så mycket. De kanske bara har ätit något dåligt? Har ni det? SPY UPP DET DÅ och fortsätt dagen. Ni behöver inte ligga och tycka synd om er själva i sängen i flera år!

Jag har just nu svinigt ont i magen, men tänk på något annat så försvinner smärtan. Det är väl något som ligger i kläm eller nått bara.

SLUTA TYCKA SÅ SYND OM ER SJÄLVA!


.
3 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie S

Där pikade du till mig, eller hur? .

2008-02-26 l 11:39:20
  Melinda

Emelie: nej faktiskt inte, jag vet att du har problem och att de e rätt allvarliga. jag säger detta till dom som stannar hemma i sängen flera ggr i veckan p.g.a lite vanlig huvudvärk (kanske av datorn eller tv:n) eller nått annat löjligt! Oroa dig inte :)

2008-02-26 l 11:48:19
Blogg/hemsida: http://pindilusen.blogg.se
  Marie

jag älskar panflöjt!!! :')

2008-02-26 l 18:14:10
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: